Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gdzie jechać?
(11.02.2016 17:03:51)primma napisał(a): My jezdzimy od lat do Primorsko, przyszle lato tez juz zarezerwowane. Polecam! Spokojne miejsce, piekne plaze, mili ludzie! Dobre mojito i duzo fajnych knajpek do wyboru A na zwiedzanie to zawsze mzoecie sie wybrac gdzies po sasiedzku, np do Sozopola.

W tym roku pierwszy raz wybieramy się do BG wybór padł na Primorsko , planowaliśmy wypoczynek u Dariny ale niestety się spózniliśmy z rezerwacją i tu prośba może ktoś by mi polecił jakiś fajną kwaterę . Pozdrawiam
Odpowiedz
To zależy co wam pasuje, czy z dziećmi itp. My jezdzimy od lat do Plamena Palace, hotel tani ale 4 ****. Nam pasuje bo nie w samym centrum, lubimy sie ruszsc, wiec pasuje ze do baru z dobrym mojito jest 1.5km Wink
Odpowiedz
(11.02.2016 19:39:53)primma napisał(a): To zależy co wam pasuje, czy z dziećmi itp. My jezdzimy od lat do Plamena Palace, hotel tani ale 4 ****. Nam pasuje bo nie w samym centrum, lubimy sie ruszsc, wiec pasuje ze do baru z dobrym mojito jest 1.5km Wink

Byliśmy cztery lata temu. Moloch, poza tym niezła miejscówka: czysto, przyjemnie, miła obsługa nie ma problemu z parkingiem.
Teraz będziemy po sąsiedzku, w obiekcie powyżej.
pozdrawiam Smile

HU:  03? - 10; 14
BG: 11;12;13;15;16;17.
PL: 20;22.
E: 18;19;26
AL i MK: 21
MNE: 23
MNE, AL, MK: 24
P: 25
Odpowiedz
(11.02.2016 18:19:56)jerry.ie napisał(a):
(11.02.2016 17:03:51)primma napisał(a): My jezdzimy od lat do Primorsko, przyszle lato tez juz zarezerwowane. Polecam! Spokojne miejsce, piekne plaze, mili ludzie! Dobre mojito i duzo fajnych knajpek do wyboru A na zwiedzanie to zawsze mzoecie sie wybrac gdzies po sasiedzku, np do Sozopola.

W tym roku pierwszy raz wybieramy się do BG wybór padł na Primorsko , planowaliśmy wypoczynek u Dariny ale niestety się spózniliśmy z rezerwacją i tu prośba może ktoś by mi polecił jakiś fajną kwaterę . Pozdrawiam

pisz do Dariny coś pewnie podpowie.
Jak nie poczytaj o Primorsku i polecanych kwaterach.
Jeżeli to nie wypali masz zawsze niezawodną myszewtrasie.
Poszukaj na pochivka.bg.
Zawsze w tym terminie coś znajdziesz o tej porze roku, sprawdzaj na google maps położenie bo z tym też bywa różnie.
Odpowiedz
Eh, Plamena Palace to moim zdaniem nie taki duży znowu,spory,ale molochy to w Nowym Obzor, naście pięter. W Primorsku to jak ktoś lubi chodzić wszędzie blisko. Zawsze zostaje Shurelovi, coś dzis ich strona nie chodzi
http://www.rooms.bg/en/family-hotels-pri...elovi.html
Odpowiedz
Wstępnie z pozostałymi wybraliśmy;
Święty Właz,
Dla 4 osób apartamenty są w granicy 40-55 Euro za noc, szkoda że teraz wysoki kurs jest :-)

Spokojniejsza plaża niż w Słonecznym, na imprezę można dojechać bo bliziutko i na wycieczki wszędzie blisko swoim autem.
Odpowiedz
Big Grin 
(11.02.2016 19:39:53)primma napisał(a): To zależy co wam pasuje, czy z dziećmi itp. My jezdzimy od lat do Plamena Palace, hotel tani ale 4 ****. Nam pasuje bo nie w samym centrum, lubimy sie ruszsc, wiec pasuje ze do baru z dobrym mojito jest 1.5km Wink

Szczerze mówiąc hotel typu moloch mnie nie interesuje , jesteśmy parą 40+[Obrazek: biggrin.png] ale dosyć aktywną , szukam czegoś raczej kameralnego , są fajne gues house na pochivka.bg. tylko nie mogę dojść jak rezerwować , ogólnie wolał bym coś polecanego w ten sposób znalazłem już nie jeden fajny nocleg . Pozdrawiam 
Odpowiedz
Poszukaj na airbnb, extra platforma, widziałem w primorsku, że są do wynajęcia mieszkanka.
Airbnb ma tą zaletę, że właściciel otrzymuje kasę dopiero po ukończonym urlopie.
Odpowiedz
(12.02.2016 10:35:54)jerry.ie napisał(a):

Szczerze mówiąc hotel typu moloch mnie nie interesuje , jesteśmy parą 40+[Obrazek: biggrin.png] ale dosyć aktywną , szukam czegoś raczej kameralnego , są fajne gues house na pochivka.bg. tylko nie mogę dojść jak rezerwować , ogólnie wolał bym coś polecanego w ten sposób znalazłem już nie jeden fajny nocleg . Pozdrawiam 

No pewnie, ja tez nigdy nie mieszkalam w "molochu" i nigdy w zyciu jeszcze nie korzystalam z "all inclusive"a podrozuje duzo.
Wszystko zalezy troche zalezy co sie chce.
Nam ten hotel pasuje z wielu wzgledow. przede wszystkim jezdzimy tam od lat i zaprzyjaznilismy sie z wlascicielka. Sami wybieramy pokoj. mam tam swoje rzeczy, ktore zostawiam co roku na przechowanie (typu buty czy ciuchy ktore tylk otam uzywam). No i my jezdzimy bez dzieci, wiec na urlopie nie chcemy basenu pod oknem z dzieciakow co krzycza od rana (tam jest pool ale jest tez mozliwosc meiszkanai z daleka od niego). Chcemy za to service (sprzatanie codziennie, uslugi typu pralnia i masaz itp). W sumie to jest ilka fajneijszych hoteli w Primorsko, ale wiecie jak to jest... przyzwyczjaenie Wink
Odpowiedz
Znalazłem Guest House by the Sea , może coś na temat ?
Odpowiedz