Liczba postów: 4,339
Liczba wątków: 0
Reputacja:
103
Dawać , dawać kasiore. Bulgaricusy to nie sknerusy. Trzeba pomóc i już . Przecież to kolejny forumowicz.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Liczba postów: 4,877
Liczba wątków: 5
Reputacja:
72
Tata wydaje mi się, że możecie zbierać 1% podatku w następujący sposób. Ktoś mi to kiedyś tłumaczył, że mogę w ten sposób robić, żeby dostać pieniądze na swoje leczenie - ja jednak nie skorzystałem z tego, bo uznałem że są bardziej potrzebujący a ja finansowo postara dać sobie radę sam. Ale do rzeczy. Zaproponowano mi żebym zapisał się do fundacji "innej" i zgłosił że potrzebuję na leki i leczenie. Fundacja robi Ci konto i wszystkie pieniądze które zostaną przelane na jej konto z 1% z dopiskiem np "Udar Tomek" czy "Tytus" zostaną przelane na jego konto przy przedstawieniu faktur za leczenie, rehabilitację czy leki. Tak jak pisałem ja tego nie sprawdzałem więc nie wiem do końca czy jest to 100% prawda. Sprawdź to proszę. Jeżeli będzie potrzeba to dotrę do tej osoby i spróbuję wszystkiego się dowiedzieć. W takim razie czekam na info i nie wypełniam pitów, wstrzymuję całą rodzinę do czasu pełnej informacji czy miałem rację.
Liczba postów: 3,791
Reputacja:
72
22.02.2017 17:54:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.02.2017 17:57:47 przez teresa.)
Ja też tak myślę. Tomek jest warty pomocy. Jego żona również.To mocna osoba,która walczy o męża i swoją rodzinę. Michał dla Ciebie też ukłony za wspaniałą przyjaźń.
Liczba postów: 1,190
Reputacja:
66
I ode mnie poszedł przelew.
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę.
Marcin
Liczba postów: 3,376
Liczba wątków: 3
Reputacja:
46
Napoleony też przesłali ,tak ma być w kupie siła .Trzymaj się chłopie ,dasz radę
Liczba postów: 1,035
Reputacja:
18
Dziękuję Wszystkim za dobre serce!!!
Sprawdzimy cynk z tym podpięciem się pod inną fundację, jeszcze raz dziękuję!
Liczba postów: 3,447
Liczba wątków: 1
Reputacja:
216
Przelew został zrealizowany.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Liczba postów: 4,339
Reputacja:
103
No i fajnie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk