Liczba postów: 1,898
Liczba wątków: 0
Reputacja:
104
10.07.2016 13:19:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.07.2016 13:21:32 przez Tosho.)
Bzyk-u , jadąc od strony Węgier , rzeka jest z prawej strony , i zjazd jest odrazu w zatoczkę w prawo, bynajmniej tak było jak tamtędy jechałem.
W Bregovo była budka z winietami jakby na przejściu , a potem to Widin dopiero. Tymbardziej kartą.
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Liczba postów: 253
Reputacja:
33
10.07.2016 16:35:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.07.2016 16:36:14 przez tgstala.)
Bzyk, od razu kręcisz w prawo, nie ma tam żadnych problemów :-)
Orlinku my z kris68 robimy dzisiaj dobry podkład, żeby jutro starać się dorównać ;-)
Dziś pobyt na małej plaży w Sozopolu (!), nigdy nie miałem świadomości o jej istnieniu, jest za skałami plaży nudystów, fajne zejście i spoko fale.
Obiadek w Sunny, lunch menu - zupa kurczakowa i krem ok, flaczki do gazu. Faszerowane papryki oraz zapiekane ziemniaki dały radę. Szkoda, że w tym roku nie mają biszkoptowego ciasta na deser - tylko melon i arbuz. 6,5 leva za jedzonko. Aha - podwójna Alaska do każdego posiłku ;-)
Zasada entropii - na tym polega ta zasada, że świat powoli zmierza do nieuporządkowania, i to co było dobre w gorsze się zamienia, i że do chaosu nieustannie wszystko zmierza...
Liczba postów: 14,443
Liczba wątków: 28
Reputacja:
407
Tomek, zostaw coś dla nas!
Reputacja:
33
Dziś podejmę decyzję odnośnie zostawienia Wam wschodów słońca i wódki w barach. Orlin i kris mi pomogą...
Zasada entropii - na tym polega ta zasada, że świat powoli zmierza do nieuporządkowania, i to co było dobre w gorsze się zamienia, i że do chaosu nieustannie wszystko zmierza...
Liczba postów: 3,791
Reputacja:
72
Ja przyjeżdżam w sobotę. Więc chyba napijemy się razem,a nie będziemy wypisać po Tobie resztki. Pozdrów swoją cudowna córeczkę i równie cudowna żonę.
Liczba postów: 1,875
Reputacja:
74
Teresko, dodaj Im jeszcze jedno pozdrowienie !
Orlinie, nie wiem czy przyda Ci się ta rada, ale spróbuj nie dopuścić Tomka do głosu. Nie wiem jakie będą tego konsekwencje, zresztą nikt nie wie, bo to nikomu się jeszcze nie udało.
Więc nie wiem jak zadziała, ale w razie czego wódeczkę stawiam.
Reputacja:
33
Bzyku, winieta na przejściu do kupienia. Frytowski ja za to spadek formy. Odprowadzisz mnie najwyżej
piszę z komóry bo mnie stać
Liczba postów: 4,339
Reputacja:
103
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Liczba postów: 14,443
Liczba wątków: 28
Reputacja:
407
Tomek. A miałeś tą formę ćwiczyć. Pamiętasz jak Cię wspierałem na zlocie?