07.07.2017 23:25:58
Ano bo jedzie w nocy
W-g mnie lepiej głównymi drogami w takim przypadku
|
Dojazd przez Rumunię - informacje i pytania dot. trasy [2017]
|
|
07.07.2017 23:25:58
Ano bo jedzie w nocy
W dzień i np. w weekend moze się korkować właśnie w Mangalia i Albena, z drugiej strony most w Ruse to zawsze jest niewiadoma, przejazd 20 min. albo 2 godziny
W zeszłym roku jechałem przez Dobricz (remont na moście) i było OK, 30 min. na granicy w Negru Voda i trochę rozwalonej nawierzchni po BG stronie, dlatego polecam tą drogę do Warny i okolic ![]() Mimo wszystko standardowa trasa biegnie przez most w Ruse, kilkanaście razy już przejeżdżałem i żyję Jak ktoś ma dobre i szybkie wiadomości z tej granicy to dlaczego nie?
08.07.2017 00:17:19
Tak
Mozna do BG w okolicach Bukaresztu wjechać mostem w Ruse, promem w Silistra, przejściami drogowymi w Negru Voda i Vama Vehe Czekam też na śmiałka co przepłynie Dunaj w pontonie, kajaku itp i dalej nad Morze Czarne A potem to opisze na naszym forum
08.07.2017 21:01:08
pojechałem przez Ruse, most około 30 minut ale gdyby nie ominięcie tirów wzorem lokalesów to może i godzina by zeszła, droga do i od granicy bardzo dobra poza tym
Na moscie w Ruse i w Widyń tiry mają swoją kolejkę a my szaraczki swoją
Na granicy zawsze trzeba kolegów z duzych omijać, faktycznie tego nie dodałem, ale to oczywista oczywistość, a przynajmniej taki mi sie zdawało ![]() Czyli ade juz w BG, miłych wakacji
09.07.2017 08:00:42
omijać, ale na moście są tylko dwa pasy a z przeciwka też auta jadą
![]() ale jak widać da się
09.07.2017 08:10:15
Jak bym zrobyl remont mostu, to bym tak przerobyl 1 piętro (obecne tylko tori kolejowe)
że by auta też mogly jechać
"In vino veritas, in aqua sanitas"
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|