25.04.2016 16:31:59
Wlasnie z bp i autokar wchodzi w gre
Troche boimy się sami zalatwiać wszystko...
|
Gdzie jechać?
|
|
25.04.2016 16:31:59
Wlasnie z bp i autokar wchodzi w gre
25.04.2016 16:47:29
rafik czego to się bać?
kupujesz bilety, załatwiasz kwaterę i tyle w primorsku mamy prawie forumowy pensjonat ( dar.iva), jeśli nie pasuje to booking lub portale czysto bulgarskie ( jest o nich na forum ) ale co kto lubi
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
25.04.2016 17:19:34
(25.04.2016 16:31:59)rafik napisał(a): Wlasnie z bp i autokar wchodzi w gre Ostatnimi czasy to bardziej ryzykowne są Bp niż samemu załatwić, czego się bać?
Pozdrawiam,
Zagorkaman
25.04.2016 21:26:09
Ja pierwszy raz do Bułgarii pojechałam z trójką dzieci w tym jednym rocznym i przez Ukrainę. Dziś ta młoda dama ma 15 lat. Zarezerwowalam kwaterę przez telefon. Pozdrawiam i zycze dobrych wyborów. Ja już wracam tyle lat i jak do siebie. Chociaż nowe odkrycia każdego lata pozwalają nie wpadać w rutynę.
25.04.2016 23:56:51
rafik ja również pojechałem do Bg pierwszy raz samodzielnie (wcześniej za dobrych starych lat z rodzicami) swoim autkiem i na dodatek w ciemno bez rezerwacji na prawie sam koniec Bg do Sinemorca.
Jakoś dałem radę dzięki właśnie takiemu forum jak to tylko już nie istniejącemu. Można?
26.04.2016 07:57:02
(25.04.2016 23:56:51)aekzal napisał(a): rafik ja również pojechałem do Bg pierwszy raz samodzielnie (wcześniej za dobrych starych lat z rodzicami) swoim autkiem i na dodatek w ciemno bez rezerwacji na prawie sam koniec Bg do Sinemorca. I ja również.Nic tylko wsiadać i jechać
26.04.2016 10:02:19
rafik, pewnie masz spore wątpliwości, jak każdy za pierwszym razem.
Ale tutaj (zresztą jak i na większości tego typu forach) jest podejście, że z BP to można do Egiptu jechać a nie do Bułgarii i dzięki temu znajdziesz wiele cennych (albo i bezcennych) informacji. Gdyby każdy jeździł z BP to by tego forum pewnie nie było, bo i po co. Mam więc propozycję: w pierwszej kolejności popatrz sobie na wątek koszty urlopu, policz to mniej więcej a potem sprawdź cenę przez BP. Jeśli nie będzie różnicy albo będzie minimalna to jedź z BP. Wszystko załatwią, jeśli opcja All to jedzenie dostaniesz takie jak w domu. Ale jeżeli ta różnica wyjdzie znaczna, to po co przepłacać? W knajpie tanio zjesz co chcesz, poznając smaki Bułgarii. Gdzie się stołować też wyczytasz na forum. O noclegu już wyżej pisali. Jak znajdziesz zawsze możesz tu dopytać zanim zarezerwujesz, może ktoś był to podpowie. Możesz też poczytać relacje z pobytów, często są tam podane miejscówki, może któraś się spodoba. Jeżeli wolisz autokar od samolotu to też nie problem, jak będziesz potrzebował daj znać, mam zapisane linki do kilku przewoźników to podrzucę. Inni pewnie też coś odgrzebią. Dasz radę! A jakie wrażenie na dziewczynie zrobisz
28.04.2016 10:15:35
Dziękuję wszystkim za pomoc
Chyba zdecydujemy się na Sozopol Dużo wyższe ceny są w Sozopolu od Primorska?
28.04.2016 23:57:49
Różnice w cenach niewielkie.
Ale ważna lokalizacja, bo w Sozopolu można wylądować trochę kiepsko, w Primorsku zawsze będzie blisko do plaży-północnej, lub południoej. Booking, jeszcze jest wiele fajnych ofert. Ja bym się jeszcze zastanowił nad zmianą zdania.
hehehe
Toś kolego ułatwił rafikowi wybór ![]() A tak na poważnie to Sozopol czy Primorsko co to za różnica, można i w jednym i w drugim miejscu znaleźć przednią zabawę, albo wypoczynek. Lepiej wybrać fajną miejscówkę do spania (w-g preferencji np. blisko centrum, czy lokali, albo daleko od ludzi, no jak Ci tam pasuje), bo warsztat ma znaczenie
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Jeśli nie Sozopol, to gdzie??? | skorup74 | 6 | 5,440 |
25.02.2017 14:20:15 Ostatni post: arka |
|