12.08.2016 21:38:26
A co na to malżonka?
"In vino veritas, in aqua sanitas"
|
Nieruchomości w BG - kupno, sprzedaż itp
|
|
Patrząc na budżet jaki posiadasz , spokojnie znajdziesz coś atrakcyjnego w BG.
Sam myślałem o zakupie takiego mieszkania, lecz niestety są inne wydatki. Według mojej oceny , mieszkania w BG będą z roku na rok droższe . Północna afryka oraz Turcja są co raz mniej atrakcyjne pod względem bezpieczeństwa. A może pomyśl o własnym biznesie w BG. Mały hotelik, kilka pokoi.
12.08.2016 22:21:54
Pooszperalem i taka perelka znalazlem dla ciebie:
http://olx.bg/ad/dvustaen-v-bansko-na-iz...c92900d41f mieszkanie w naj-większym zimowim kurorcie na Balkanach-BANSKO W cenie......14 500 euro ![]() Bezpośrednio od producenta! GBS oferuje nieumeblowane mieszkanie w budynku mieszkalnym. Mieszkanie składa się z przedpokoju, salonu, kuchni, sypialni, łazienki oraz 2 balkonów. Lokalizacja jest wyjątkowa - to ciche miejsce, w pobliżu parku miejskiego, a nie daleko od centrum miasta, 900 metrów od wyciągów narciarskich. Przód posiada duży, bezpłatny parking! Nie opłata za utrzymanie !!! Budynek jest wolne dwa mieszkania 2-pokojowe. Powierzchnia 61 m kw Rok budowy 2012 z cegieł I Piętro Ilość pięter 4 ogrzewanie lokalne Meble NIE Umeblowane Stan budynku zakończone
26 lat i już mam się żenić?! Nie straszcie!
![]() bateniki - świetna oferta. Na pewno ceny są atrakcyjne i dziękuję za sugestie, jednak przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji muszę wybrać się do Bułgarii co najmniej kilka razy. Następny wypad planuję na styczeń 2017, wtedy wszystko obejrzę na żywo. Na biznes nie mam co się nastawiać póki co. Nie miałby kto tego dogladać i dopilnować. Poza pracą na statku mam też masę kursów w trakcie urlopu, co dodatkowo utrudnia planowanie.
13.08.2016 13:17:34
No to gratki
![]() taki mlody, a taki oszcędzający! Jutro planuje być w Bansko sprobuje znalezć to w realu.
13.08.2016 22:30:47
Dziękuję
Jak wyglada sezon zimowy w Bułgarii? Tak jak w naszych górach, w których mamy opady śniegu kilka dni, a zaraz potem dodatnia temperatura i błoto? Jak z cenami? Czy poza sezonem zimowym Bansko zasypia? Wybiorę się tam dopiero na zimę, prawdopodobnie styczeń 2017.
14.08.2016 22:03:30
Sezon trwa od 15.12 do 15.05.
tu jest pelna profesionalka- jest kilkaset wyrzutny śniegu w razie braku naturalnego.Bansko żyje też latem! Dzisiaj ciężko bylo zaparkować. zobać tu trocha: http://www.bulgariaski.com/bansko/ http://visit-bansko.bg/en/
13.10.2016 05:43:11
Pozdrawiam ze statku u wybrzeży Australii
Na początku listopada wracam do Polski i wylatuję do Bułgarii na przełomie listopada i grudnia. Połączę przyjemne z pożytecznym, narty i szukanie nieruchomosci w jednym Nastawiam się na zakup małego M w typowym ośrodku hotelowym, z basenem, SPA i innymi bajerami. Przed wyjazdem oddałbym mieszkanie we władanie hotelowi na kilka miesięcy w zamian za dochód z wynajmu, typowy condohotelowy tryb. W domu spędzać będę około 6 miesięcy w roku.
15.10.2016 23:49:52
Trzymaj się burty.
Kupuj i wynajmuj. Powodzenia. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|