Liczba postów: 991
Liczba wątków: 0
Reputacja:
73
Noclegownia na trasie - przed granicą serbsko - bułgarską.
Polecam hotel Alma w Pirot, najazd z drogi do miasteczka dobrze oznakowany.
Ca 1,5 km.
Hotel dobrze umeblowany, skromna jadalnia ale śniadanko było syte.
Leży relatywnie na uboczu co powoduje, że nie ma tłoku.
Wi-Fi było znakomite.
Parking zamknięty na noc.
to przyjemne żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi....
Liczba postów: 255
Reputacja:
16
My, kilka lat temu spaliśmy w polecanym jeszcze na poprzednim forum motelu Ticha Nocz. Jest na wjeździe do Pirot po lewej stronie, za podwójną ciągłą. Pokoje małe (można wynająć na godziny!), ale czyste i sympatyczne. Cen nie pamiętam, ale nie były wysokie. Śniadanie nie za wielkie, ale smaczne.
Pozdrawiam, Hary.
Liczba postów: 255
Reputacja:
16
Ceny nie pamiętam ale byłem z żoną, to godzinka byłaby za mało.
Oczywiście chodzi mi o to, że nie zdążyłbym się wyspać.
Też.
Pozdrawiam, Hary.
Liczba postów: 16
Reputacja:
0
08.06.2016 17:09:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.06.2016 18:30:31 przez Wawo.)
Drodzy forumowicze, może troszkę zofftopicuję, ale ciekawi mnie czy komuś zdarzyło się jechać przez Rumunię bez wcześniejszej rezerwacji noclegu? Na zasadzie - przejedziemy np. przez Karpaty i wtedy coś się po drodze poszuka... Wiem, że to nierozsądne, bo zamiast tracić czas i nerwy można sobie smacznie spać w wcześniej wynajętym pokoju, ale takie pytanie pojawiło mi się w trakcie przekopywania się przez ten wątek. Czy w sezonie motele przy popularnych trasach tranzytowych są tak obłożone jak np. hotele w kurorcie do którego się jedzie?
Liczba postów: 14,443
Liczba wątków: 28
Reputacja:
407
08.06.2016 17:20:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.06.2016 18:31:08 przez Wawo.)
Podejrzewam, że jak nie w pierwszym motelu to w którymś tam z kolei coś znajdziesz, jest tego całe zatrzęsienie. Problem może być w weekend - rezerwacje na wesela i imprezy okolicznościowe.
Ja mam ten patent, że wcześniej na bookingu rezerwuję to co mi się podoba ale większość forumowiczów pewnie jeździ bez rezerwacji...
Liczba postów: 615
Liczba wątków: 1
Reputacja:
40
Ja wynajmowałem bez rezerwacji. Nie było problemu, po prostu zatrzymałem się przy pierwszym, który mi pasował i pokój był. W Serbii tak samo. Nawet co do ceny dało się dogadać. Ale czy to było opłacalne to już nie wiem, może przez booking czy inny portal dałoby się taniej. Natomiast niewątpliwą zaletą jest to, że jadę i gdzie dojadę tam śpię, bez napinki że już 21:30 a my w lesie, albo dopiero 18, można by jechać jeszcze ze 100km a tu już mamy hotel. W tym roku planuję tak dojechać i spać już w BG, ale jest to dość ambitny plan i jak będzie to czas pokaże. Dlatego też nic nie będę rezerwował, najwyżej znajdę coś w Rumunii.
Ja tak wolę, a czy to jest lepiej czy gorzej to już każdy musi sobie sam odpowiedzieć.
Liczba postów: 14,443
Liczba wątków: 28
Reputacja:
407
Ja w tym roku dobieram noclegi tak żeby nie było napinki...spora rezerwa czasowa po doświadczeniach z tamtego roku.