12.08.2015 13:31:15
Ogłoszenie o pracy:Woda,słońce, piasek. Do pracy przy betoniarce zatrudnię
|
Dowcipy. Mogą być śmieszne.
|
|
12.08.2015 13:31:15
Ogłoszenie o pracy:Woda,słońce, piasek. Do pracy przy betoniarce zatrudnię
15.08.2015 13:44:06
Siedzi dwóch dziadków na ławce i jeden mówi:
-Wiesz co Kaziu mnie to już wszystko boli,nic mi się nie chce i w ogóle -Zbysiu ja proszę ciebie to czuję się normalnie jak nowo narodzony -Co ty mówisz Kaziu,jak to możliwe -No po prostu:jestem łysy,nie mam zębów i właśnie się zlałem. ------------------------------------------------------------------------------ Siedzi facet przed komputerem i surfuje po internecie. Przychodzi do niego żona, przygląda się i mówi: - Dałbyś mi też Stachu pooglądać i porobić tu tak jak ty. Tylko tak sam siedzisz przed tym komputerem. - Czy ja ci k**wa wyrywam gąbkę jak zmywasz gary w kuchni ?! ------------------------------------------------------------------------------ Żona do męża: - Wiesz? Dzisiaj mi się poszczęściło! Idę obok zsypu na śmieci, patrzę a tam para pantofelków stoi. A jakie piękne! Przymierzam - mój rozmiar! Mąż: - Taaa..k Poszczęściło Ci się. Po paru dniach żona znowu mówi: - Słuchaj, idę do domu, a u nas na podjeździe, na żywopłocie, futro z norek wisi. Przymierzam - mój rozmiar! Mąż kręci głową z podziwem: - Szczęściara z Ciebie. A ja, popatrz, nie wiem czemu, ale szczęścia nie mam. Wyobraź sobie, wkładam wczoraj rękę pod poduszkę, wyciągam bokserki, przymierzam - i k**wa NIE MÓJ rozmiar!! ------------------------------------------------------------------------------ Klient rozwiązuje krzyżówkę i pyta innego: - Otwór u baby na literę "p". - Poziomo czy pionowo. - Poziomo. - To pisz "pysk".
16.08.2015 09:55:54
Wraca Krystyna z zebrania feministek. Nastrój bojowy. Roman otwiera drzwi.
- K*rwa, koniec z męskimi rządami, k*tasie j*bany - krzyczy od progu. - To ja jestem głową tego domu. Od tej pory będzie, jak ja... Nie skończyła Krystyna, gdy Roman wyprowadził cios pięścią. Niedoszła feministka padła i leży. Nagle rozlega się dzwonek. W drzwiach staje sąsiad, Lucjan. - Roman, co się stało? Słyszałem łomot... - Aaaaa, nic takiego Lucek, wszystko OK. - Więc czemu Krystyna leży jak nieżywa na podłodze? - To głowa tego domu - leży, gdzie chce. ----------------------------------------------------------- Kubuś Puchatek, jak to prawdziwy niedźwiedź, zapadał na zimę w sen zimowy ssąc łapę. Prosiaczek, jak to prawdziwa świnia, bezwstydnie to wykorzystywał. ----------------------------------------------------------- Para zakochanych spaceruje po parku: - Kochany, pocałuj mnie jak Romeo piękną Julie... - To znaczy? - Hmm... a może przytul jak Abelard swą Heloizę... - Czyli jak? - Jak, jak, jak,..., Srak ku*wa! Czytałeś coś w ogóle kiedyś do ch*ja pana? - Tak! Naszą Szkapę. Pociągniesz? ----------------------------------------------------------- Kowalski poszedł z żoną na imprezę, a tam okazało się że jest to seks grupowy. Zgasło światło .... mija 10 ... 15 ... 20 minut. W końcu Kowalski zapala światło i mówi: - Stop, k**wa, stop! Trzeba ustalić jakieś zasady, trzeci raz pod rząd robię loda! -----------------------------------------------------------
17.08.2015 15:45:20
Wykwintna restauracja w Warszawie. Jarosław Kaczyński zamawia obiad. Kelner sugeruje zupę ze świeżego żółwia, Jarosław łaskawie się godzi.
Aliści mija kwadrans, drugi, trzeci, godzina –zupy nie ma. W końcu zjawia się nieprzytomny ze zdenerwowania kelner i tłumaczy drżącym głosem: -Panie prezesie, dramat. Nie możemy ugotować zupy, bo nie da się zabić żółwia. Co kucharz chwyci za nóż, to bydlę chowa łepek i wszelkie próby na nic. Jarosław robi się purpurowy z wściekłości, jednak jeden z jego ochroniarzy proponuje pomoc kucharzowi. Idą do kuchni, tam ochroniarz chwycił żółwia i z całej siły wepchnął mu palec w d..ę. Tak potraktowany zwierzak odruchowo wychylił łepek ze skorupy, kucharz go uciął i zupa mogła zacząć się gotować. Zaskoczeni kucharz i kelner wypytują ochroniarza: skąd znał taki sposób? Przecież jest ochroniarzem, nie kucharzem... Na co ochroniarz z lekkim zażenowaniem odpowiedział: No cóż, widzieliście panowie mojego szefa… Szyjka krótka, prawie jej nie ma. A krawacik co rano trzeba założyć…
17.08.2015 21:46:25
kocur!
Ja myślę, że największy mistrz naszego forum! Ale to tylko moje zdanie. Choć różnie bywało w przeszłości..
18.08.2015 09:44:03
Kocurze, ten kotek ma spojrzenie kochanka -mordercy.
29.08.2015 00:28:16
Uwaga !!!!!!!!!!!!!
Tylko dla dorosłych!!!! I o silnych nerwach https://www.youtube.com/watch?v=OG5iNoQgvJo
11.09.2015 13:34:13
Mały Arab- nielegalny emigrant pyta mamy:
-Mama, co to jest socjalizm i rasizm? -Widzisz synku, jak przyjechaliśmy do Europy, dostaliśmy mieszkanie, co miesiąc dostajemy pieniądze, a do tego nie musimy pracować, bo na to pracują głupi europejczycy-podatnicy. To jest właśnie socjalizm. -Mamo, a ci europejczycy-podatnicy nie denerwują się za to że pracują "na nas"? -Denerwują się synku, to jest właśnie rasizm.... Imigrant z Somalii przyjeżdża do Wielkiej Brytanii. Na ulicy zatrzymuje pierwszą napotkaną osobę chwyta ją za rękę i mówi: - Dziękuję za wpuszczenie mnie do tego kraju, za mieszkanie, pieniądze na jedzenie, opiekę medyczną, darmową szkołę i zwolnienie z podatków. - To pomyłka - odpowiada przechodzień. - Ja jestem Afgańczykiem. Somalijczyk idzie więc do kolejnej osoby: - Dziękuję, że stworzyliście taki piękny kraj! - To nie ja, ja jestem z Iraku – słyszy odpowiedź. Wreszcie widzi matkę z dzieckiem: - Czy pani jest Brytyjką? – pyta. – Nie, pochodzę z Indii. - To gdzie się podziali wszyscy Brytyjczycy? Kobieta zerka na zegarek i mówi: - Pewnie są w pracy
Marcin
18.09.2015 10:13:02
Kiedy mężczyzna mówi do kobiety świństewka to jest to molestowanie seksualne.
Kiedy kobieta mówi świństewka do mężczyzny, to kosztuje to 4,20/min + VAT!
to przyjemne żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi....
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Dowcipy bułgarskie | orlinezze | 14 | 11,457 |
13.02.2017 23:45:41 Ostatni post: egon |