Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szabla i okolice / Шабла
Jakaś niezła laska musi być!!!!!!
Odpowiedz
No, ba!... Arka pokazywał zdjęcia przy śniadaniu na zlocie...Wink
Arka ma zwierzęcy urok! Smile

Pzdr
Marek
Odpowiedz
Wszystkim Bardzo dziękuję za życzenia! Ten ślub to moja wektorowa suma tych wszystkich wyjazdów w tamte rejony!
No i wreszcie się doigrałem! Teraz na żadne inne lale ani luknąć/no chyba jak Aliona tego nie zauważy/ Smile
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Odpowiedz
No teraz to już off top na maksa bo pejzaż za nami to też nie Szabla! / Ale obiecuję do tematu Szabli powrócić/

Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin No teraz to może zmienię nik na "хвастун" -chwalipięta

[Obrazek: 1444538165931_0.jpg]
Odpowiedz
fiu fiu fiu, arka dawaj tą szablę bo nie gwarantuję za siebie... i innych Smile
Odpowiedz
i żyli długo i szczęśliwie...

arka dawaj Szablę, wątek matrymonialny się zrobi jak już wstąpisz i zdasz relację foto - no to szykuje nam się naprawdę ciekawy temat
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
(18.11.2015 08:18:14)dżek napisał(a): fiu fiu fiu, arka dawaj tą szablę bo nie gwarantuję za siebie... i innych Smile

Dobraaa spoko ....zaczynam znowu komasować dane  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin

Dżeku skoro okazałem się już dokumentem to  byłem raczej zobowiązan aby przed Wami pokazać resztę też!

Na drugim plaaaaanie most nat zatoką "zołotogo roga" we Władywostoku . Pylony są drugie na świecie co do wysokości. .....

(18.11.2015 09:55:29)peter napisał(a): i żyli długo i szczęśliwie...

arka dawaj Szablę, wątek matrymonialny się zrobi jak już wstąpisz  i zdasz relację foto - no to szykuje nam się naprawdę  ciekawy temat

Ja pamiętam,pamiętam na co co niektórzy czekają na jakie relacje. Miałem opisać inny zgoła kierunek. Ale okkkkk trzeba Szabelkę dopieścić!Skoro taki wątek poczyniłem! Fotek z Szabli jeszcze mam bez liku! Po prostu nie umiałem się powstrzymać co do nowej sytuacji. Smile
Odpowiedz
Gratki, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Po twoich opowieściach na zlocie ciekawy byłem czy ożenisz się.
No i masz babo placek, następny usidlony. Big Grin Powodzenia.
Odpowiedz
ze swoją ślubną ( już bez 2 tygodni od 44 lat ) składamy serduchne  życzenia młodej parze - wszelakiej pomyślności i błogosławieństwa Bożego ( nie ważne jakiego wyznania )...
i tak się zawsze 3mcie jak na foci ...
Big Grin

to przyjemne żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi....Big Grin
Odpowiedz
Aekzel

Jacky6

Bardzo Wam wielkie dzięki!
No koniec w końcu tak czasem takie pojezdki się kończą takim finałem! Confused Rolleyes Rolleyes Rolleyes

No trzymała mnie tam za rękę,że ślad mi został! Skąd u Niej tyle szmocy?!

Leonie a Ty mnie to podbudowałeś! Poczułem się jak L. Miler Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Dzięki wielkie Wszystkim za dobre słowa! Po południu lub z wieczora o Szabli przyjdzie wreszcie coś nowego truknąć!
Odpowiedz