Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lustrzanka
http://olx.pl/oferta/canon-5d-mark-1-580...95dacacc8e
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Odpowiedz
Canon 5D body poszło! Został obiektyw i lampa! Idzie do mnie Ricoh GR!!! Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz
Wreszcie mam swego Ricoh'a .... !!! Ale zajefajny sprzętoll!! Szybki i mały,bardzo poręczny "czarny zły gnój" Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

[Obrazek: eFNWBYP.jpg]

[Obrazek: tXkRCkh.jpg]

[Obrazek: NsqDBD3.jpg]

[Obrazek: ZfEshBV.jpg]
Odpowiedz
Peter !!!! Na digital24 znajdziesz Fujifilma X20!!! Ja bym go wziął na Twym miejscu! Obecnie ten model jest chyba jak by rzadszy ale poszukiwany! Big Pozdro!!! Smile Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz
arka no gratuluję zakupu, zapodaj jakieś foty od Ricoha !
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
(25.11.2015 09:37:52)peter napisał(a): arka no gratuluję zakupu, zapodaj jakieś foty od Ricoha !

Na pewno cosik Tu wrzucę! Na razie ogarniam Go organoleptycznie Smile

Ale rzecz Ten GR to konkret sprzęcik. Nic nie skrzyp,nic nie lata,wsio spasowane! Ma dużo w sobie technologicznej szmocy! No i ta matryca APS bez filtra dolnoprzepustowego! Hmmmmm .... miodaaaaassss Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Nie żałuję,że Canona 5D pognałem w lud! Warto było! Never more lustro Tongue Tongue Tongue

Peter! Zresztą Ten Fujifilm/X20,X30/ też na matrycy swej nie posiada filtra dolnoprzepustowego!!!! mIOdaaaassss!!! Big Grin Big Grin Big Grin X20 ma wizjerek nie elektroniczny, a X30 ma elektroniczny.

No pasaran!!!
Odpowiedz
o filtrze wiem, o wizjerze też doczytałem, nie sądziłem, że jeszcze jest w normalnej sprzedaży, dałeś mi do myślenia
ks. Tischner
Odpowiedz
(25.11.2015 10:30:52)peter napisał(a): o filtrze wiem, o wizjerze też doczytałem, nie sądziłem, że jeszcze jest w normalnej sprzedaży, dałeś mi do myślenia

No jest jeszcze na digital 24.pl ..... mają ostatnią sztukę!
Odpowiedz
no arka trafiła mi się okazja nie z tej ziemi - cena zrobiła swoje ( 50% ceny w necie ), mały ale byk - daje radę

Sony RX100

[Obrazek: DSC00776_1.jpg]
ks. Tischner
Odpowiedz
Ja też sprzedałem lustranske swoją Nikon-a 7000 na swięta i obektywy , kupiłem żonie fujifilm x100 ot takie zdjcia robi

[Obrazek: 12032936_10206684551927390_3192577473628...e=5744636D]

a sobie coś bardzo potrzebnego do łódki na dalekie wyprawy
[Obrazek: IsatPhone_Pro_Sale_Image2.jpg]

I tak oto szczesliwy jestem ze nie mam już lustranki Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości