Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słoneczny Brzeg / Слънчев Бряг
(22.05.2016 01:56:07)Hary66 napisał(a): A w tym roku żona obiecała że da się przelecieć za motorówką.
Będzie się działo.

Aj Ty niedobry! Niezła fantazja, zazdroszczę inwencji...
Odpowiedz
A tak przy okazji to jakby ktoś chciał jest na gruponie Słoneczny B. od 299zł (lipiec/sierpień od 449) przejazd + hotel (kilka do wyboru), bez wyżywienia. Oferta wydaje się dość atrakcyjna, dlatego wrzucam. Ale przed zakupem trzeba dokładnie przeczytać warunki, bo ja nie sprawdzałem. Nie wiem do kiedy jest to ważne, bo jest tylko napisane, że niedługo się kończy.
Oferta
Odpowiedz
Z moich obserwacji SB trochę już jednak przygasło. No szału nie ma.
Jest to dość rozrywkowe miasto, szczególnie w porównaniu z takim sielskim i spokojnym Vlasem.
Ale pamiętam, w 2010 wpadliśmy wieczorem do miasta. Ludzi full, wszystkie knajpy zabite na amen, pełno Rosjan i Skandynawów. Wszyscy zadowoleni z życia i widać dobrze się bawili. Zamawiali więcej drinków niż byli w stanie wypić, ale i barmani nie żałowali klientom. Muzyka wylewała się z każdej knajpy. Dyskoteki kończyły granie punkt 6 rano.
Teraz jakby spokojniej i ludzi mniej trochę.
I po co miałbym żonę zostawiać samą na cała noc? A co, ja jestem patyk od kaszanki?
Pozdrawiam, Hary.
Odpowiedz
Dlatego w tym roku zrobimy co w naszej mocy żeby rozruszać SB.
Myślę, że jak wejdziemy w 15 osób do knajpy to będzie weselej. Jedziemy się bawić!!!
Oszczędzać się będę w domu.
Pozdrawiam, Hary.
Odpowiedz
harry - jak zatańczysz na rurze w SB to się rozkręci Big Grin
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Nie ma takiej rury w SB żeby utrzymała takiego tancerza.
Ale mam inne zalety :
- lubię wypić
- umiem wypić
Pozdrawiam, Hary.
Odpowiedz
CostadelSol, moja córka ma 15 lat, a to znaczy że jest zupełnie dorosła i ja już muszę trochę więcej miarkować w zabawie.
Kiedyś patrzyła jaki tata dzielny a teraz, jakby więcej politowania w spojrzeniu się pojawia.
No cóż, jedziemy się bawić, ale tak jak na starszych ludzi w średnim wieku przystało.
Czyli :
Rączka w górę i pełna rura ognia!!!
Pozdrawiam, Hary.
Odpowiedz
Czy może ktoś jest w posiadaniu schematów/ mapek z przystankami komunikacji między Burgas a Słonecznym Brzegiem i dalej do Sveti Vlas ?

http://burgasbus.info/burgasbus/?page_id=358

dotarłem do takiego rozkładu, ale czy ktoś posiada mapki schematy gdzie znajdują się te przystanki i jak przebiega trasa
Odpowiedz
http://bgnesebar.com/images/bus_routes_big.jpg
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Odpowiedz
Dzięki za schemat Smile szkoda tylko, że oni robią takie schematy że nie widać w sumie skąd ten autobus odjeżdża jakbym chciał skorzystać bo nie ma mapki i lokalizacji przystanku Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości