Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słoneczny Brzeg / Слънчев Бряг
(29.06.2016 13:18:52)toudi158 napisał(a): Jadę autem więc raczej nie będę korzystał z busów, chyba że wieczorami ze słonecznego do sveti vlas, ale i tak pewnie taxi tylko pozostanie.

Macie jeszcze jakieś pomysły na atrakcje?

Ponoc plywa fajny prom na trasie Nesseber- Sozopol
Odpowiedz
(29.06.2016 13:18:52)toudi158 napisał(a): Jadę autem więc raczej nie będę korzystał z busów, chyba że wieczorami ze słonecznego do sveti vlas, ale i tak pewnie taxi tylko pozostanie.

Macie jeszcze jakieś pomysły na atrakcje?

25-30 lv taki kurs.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Mniej więcej wybrałem co chce zobaczyć
1. Church of St. Blaise - w Świętym Własie
2. Popłynąć do nessebaru promem + zwiedzanie nessebaru.
3. Tattoo Sundown Night Party Boat - impreza na łodzi -25 Lv
4. Southern Coast, Sozopol and Ropotamo - rejs statkiem - 60 Lv
5. Jeden z aquaparków bardziej Action aquapark niż w Nessebarze - 40 Lv - Był ktoś z Was w którymś?
6. Obzor lub Pomorie bo czasu nie starczy.
Odpowiedz
Pkt.5.
Po dniu w Action Aquapark moje dolne plecy były zupełnie sine. Jakoś te rury na zjeżdżalniach są niestarannie połączone. Wrzuciłbym fotki, ale nawet po 23 mogą wzbudzić niezdrowe emocje. No, chyba że z małymi dziećmi. Są zwierzątka za siatką i dzieci na duże zjeżdżalnie nie pójdą. Dla dorosłych zdecydowanie lepszy ten na wylocie na Burgas.
Pozdrawiam, Hary.
Odpowiedz
Pod warunkiem, ze sie dopchasz do pontonu, ostatnim razem, stałem 0,5 godziny po dmuchańca i 0,5 h do lepszej atrakcji. Fakt to środek lipca był i na pewno nie weekend Undecided Ludzi masakrada!
Odpowiedz
(04.07.2016 23:07:00)Hary66 napisał(a): Pkt.5.
Po dniu w Action Aquapark moje dolne plecy były zupełnie sine. Jakoś te rury na zjeżdżalniach są niestarannie połączone. Wrzuciłbym fotki, ale nawet po 23 mogą wzbudzić niezdrowe emocje. No, chyba że z małymi dziećmi. Są zwierzątka za siatką i dzieci na duże zjeżdżalnie nie pójdą. Dla dorosłych zdecydowanie lepszy ten na wylocie na Burgas.

Muszę sprawdzić ten na wylocie w Burgas, chodzi o jak najlepsze wrażenia dla 4 dorosłych osób bez dzieci.

Hej,
O który Ci chodzi ten w Nessebar? nie mogę znaleźć innych niż te 2.
Odpowiedz
Będe otwarty nowy na wjezdie w Pomorie od stronie Burgas po lewej.
Ostatnie 2 tygodnia spendzylem w tym regionie i co przejeżdalem to robota szla do przodu- chyba pracuja 24h Smile

https://blog.kittbg.com/bg/%D1%83%D0%BD%...%BD%D1%81/

ВАЖНО: Сънсет Ризорт прави всичко възможно Сънсет Аквапарк да бъде открит в периода 05.07-10.07.2016 г., но различни обстоятелства бих амогли да доведат до забавяне.
До момента на неговото отваряне Сънсет Ризорт се ангажира с транспорт за своя сметка на желаещите да посетят аквапарк по време на престоя си в Сънсет Ризорт. Билети за Аквапарк Аква Парадаиз Несебър, който е отворен от 23.05.2016 г., ще се предлагат на рецепция Сигма.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
(05.07.2016 09:30:28)toudi158 napisał(a): Muszę sprawdzić ten na wylocie w Burgas, chodzi o jak najlepsze wrażenia dla 4 dorosłych osób bez dzieci.

Hej,
O który Ci chodzi ten w Nessebar? nie mogę znaleźć innych niż te 2.

http://aquaparadise-bg.com/
Odpowiedz
Zdecydowanie polecam nowszy, podany link przez dżeka, pomiędzy Lidlem a Żanet.
Rewelacja, wrażenia z żółtej i zielonej niezapomniane. Jakoś nie byłem siny i poobijany. Sporo zjeżdżałem. Bilety kupuj całodzienne. Po 15 nie ma sensu - bardzo dużo ludzi.
Rano zacznijcie od zjazdu na pontonach po 10 - 11 spory tłok po pontony i koła oraz duża kolejka do zjazdu. Od 12 do 14 były drinki dwa w cenie jednego - nie wiem jak w tym roku. Na sam koniec zostawcie sobie żółtą i zieloną - bardzo mało kamikadze w kolejce.
Odpowiedz
Arek - kamikadze jesteś, ja kamikadze nie dałem rady!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości