Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jest weekend, co pijemy? ;)
pewnie lot się opóźnia, to ma i swe dobre strony
Odpowiedz
Nazdrowie
[Obrazek: 240fe04b45b916912f9d8bd01432d365.jpg]

Sent from my K6000 using Tapatalk
Odpowiedz
na zdrowie!

ja dzis czysta, czekam na towarowy skład czyli dzeka
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Мастика Wink Zdrówko Orlin!
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Odpowiedz
Zagorka, jutro już lipa...
Odpowiedz
Patrzę na to zdjęcie Orlina z piękną butelczyną i oczom nie wierzę.
Jako że mam jako takie doświadczenie w tym temacie kiedyś nabyłem taka flaszkę metodą zakupu. Byłem przekonany że to jakiś cudny rum z Jamajki. A to okazał się "spirit drink" na bazie rumu, może nawet widział Jamajkę w TV.
Ale jeszcze tylko 5 dni i żonka dostanie nielimitowany dostęp do Savoy rum, ja zaś do Kamenitzy no i oczywiście Savoy whisky.
Savoy rulez. Już to pisałem???
Pozdrawiam, Hary.
Odpowiedz
skąd.....
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
kończący sezon zabiera dla orlina nową wątrobę do przeszczepu Big Grin
Odpowiedz
(01.08.2016 21:35:45)Hary66 napisał(a): Patrzę na to zdjęcie Orlina z piękną butelczyną i oczom nie wierzę.
Jako że mam jako takie doświadczenie w tym temacie kiedyś nabyłem taka flaszkę metodą zakupu. Byłem przekonany że to jakiś cudny rum z Jamajki. A to okazał się "spirit drink" na bazie rumu, może nawet widział Jamajkę w TV.
Ale jeszcze tylko 5 dni i żonka dostanie nielimitowany dostęp do Savoy rum, ja zaś do Kamenitzy no i oczywiście Savoy whisky.
Savoy rulez. Już to pisałem???
Tak to nie rum to napój sprytusowy , ale i tak bliżej mu do rumu niż savoyowi do whiskey Smile
(02.08.2016 05:50:35)sproket napisał(a): kończący sezon zabiera dla orlina nową wątrobę do przeszczepu Big Grin
Haha niema potrzeby, ja pije tak jak gra sie w totolotka- małymi kwotami lecz regularnie Smile
Odpowiedz
no i błąd - zdrowiej dla wątroby jest raz a dobrze Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości