Liczba postów: 3,831
Liczba wątków: 1
Reputacja:
154
Pewnie Montana - Botewgrad, w sobotę było dużo tirów, ale raczej co do jakości dróg to z tego co sobie przypominam w dużej mierze ponaprawiane, chociaż zdarzały się ofc. odcinki zniszczone, a jak się jedzie za np. cysterną po zakrętach to się dłuuuży.
Liczba postów: 3,447
Liczba wątków: 1
Reputacja:
216
Wlasnie chce wiedzieć którędy do Montana dojechal
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Liczba postów: 336
Liczba wątków: 0
Reputacja:
19
Wczoraj rano koło 10 most Giurgiu Ruse z marszu. W drugą stronę analogicznie. Dzień wcześniej przejście HU/RO na drodze na Carei około 40 minut. Ale droga masakra, zwłaszcza przez Węgry. Nigdy więcej tamtędy.
Ktoś pytał o zakup winiet na tamtej granicy. Sprawdziłem: czynne od 8 do 20.
Liczba postów: 14,445
Liczba wątków: 28
Reputacja:
407
A mówiłem omijać Carei, mówiłem...
Reputacja:
19
Samo Carei spoko, dalej też nie najgorzej. Nawet jak jechałem odcinkiem niby złej drogi do Cigand byłem mile rozczarowany. Niestety następne odcinki za Kisvadra były denne.
Liczba postów: 255
Reputacja:
16
A już miałem opracowany misterny plan jechać na Carei, bo przez Oradee jechałem już chyba z 10 razy. Ale widzę że trzeba będzie się przeprosić i wrócić na stary szlak.
Pozdrawiam, Hary.
Reputacja:
19
Ja już się przeprosiłem. Nawet przeżyję duży ruch od Kluża do Oradei. A wracam też raczej nie przez Sibiu.
Liczba postów: 143
Reputacja:
2
Jak ktoś ostatnio jechał przez Satu Mare to proszę o info jaki czas oczekiwania i jaki stan dróg dojazdowych od strony węgierskiej
Liczba postów: 991
Reputacja:
73
Most na Dunaju w Russe - podałem monetę 2 euro i bez kontroli odjechałem po 3 minutach.
Rovinietka kupiona na pierwszym przygranicznym Petromie płacona plastykiem.
Pogranpunkt pod Gyula - ca 4 minuty - sprawdzanie dokumentów i luknięcie do bagażnika - odjazd z uśmiechem od ucha do ucha.
to przyjemne żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi....