19.08.2016 09:04:57
Witam wszystkich Bularicusów
Mam do Was serdeczną prośbę o informacje na temat w/w miejscowości. Na forum lekko pomijana, nie wiem może z powodu mniejszej popularności wśród ludzi forum lub, co może zasmucić, ponieważ tam oprócz plaży nic nie ma
.
Głównie chodzi mi o informacje odnośnie.... co i gdzie można zjeść, jakieś dobre lub ciekawe knajpki z klimatem, gdzie spędza się wieczory w tej miejscowości, gdzie wymienić walutę etc... a i za informacje na temat jakiś ciekawych miejsc w okolicy byłbym wdzięczny.
Dodam, że wyjazd 21 sierpnia a pobyt tam do 1 września, hotel Magnolia (może ktoś ma dobre wskazówki odnośnie tego hotelu?)
Pozdrawiam
Tomek
Mam do Was serdeczną prośbę o informacje na temat w/w miejscowości. Na forum lekko pomijana, nie wiem może z powodu mniejszej popularności wśród ludzi forum lub, co może zasmucić, ponieważ tam oprócz plaży nic nie ma
.Głównie chodzi mi o informacje odnośnie.... co i gdzie można zjeść, jakieś dobre lub ciekawe knajpki z klimatem, gdzie spędza się wieczory w tej miejscowości, gdzie wymienić walutę etc... a i za informacje na temat jakiś ciekawych miejsc w okolicy byłbym wdzięczny.
Dodam, że wyjazd 21 sierpnia a pobyt tam do 1 września, hotel Magnolia (może ktoś ma dobre wskazówki odnośnie tego hotelu?)
Pozdrawiam
Tomek

![[Obrazek: albena.jpg]](https://s3.postimg.org/3kcd1itbn/albena.jpg)
)