Liczba postów: 1,035
Liczba wątków: 0
Reputacja:
18
Jechałem 23.07 ta samą trasą z Tarnowa do Pitesti. To była sobota wyjazd o 5.00 i w Pitesti zameldowalem się o 20.00. Bez szaleństw z przystankami i kolacją w restauracji. Myślę że zakladany czas spokojnie do osiągnięcia
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 63
Reputacja:
0
Jechałem dwa tygodnie temu z Rzeszowa dokładnie tak samo (mały wyjątek jechałem przez Wanatori Mici do Rusee.
wyjechałem o 3.00 na miejscu noclegu byłem o21.30 .Jazda beż szaleństw z postojem na obiad itankowanie itd.
Więc Józef bez problemu dojedziesz.
Liczba postów: 143
Reputacja:
2
Biorę tez pod uwage ten skrót na Vantori Mici napisz jak ci sie jechało tym skrótem jaki stan drogi itp bo jeszcze nie zdecydweałem czy pojade na centura Bukareszti!
Liczba postów: 38
Reputacja:
2
Ja jechalem na constante przez centrum Bukaresztu w godzinach popoludniwych ruch spory ale plynnie szlo. Jako ze byl to czwartek zrezygnowalem z jazdy do wybrzeza i odbilem na Calarasi. Droga dobra zarowno do samego portu jak i pozniej do Varny
Liczba postów: 97
Reputacja:
7
Ja krotko bo wlasnie jestem na obiedzie w Buzau w Rumunii, jechalem przez Negru Vode czas oczekiwania 40 minut ze wzgledu na 3 samochody ukrainskie ktore dokladnie sprawdzalu, most cernawoda okolo 15 minut a tak reszta bezproblemowo.
Wysłane z mojego F5 przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 143
Reputacja:
2
Dotarłem do motelu w Ruse o 20 czasu bułgarskiego a o 2 wyjechałem z Tarnowa w Carei ok 30 min chyba trafiłem na zmianę celnikow bo były tylko 2 sam przedemna nas sprawdzali max 5 min rumunia trochu się korkowala jakieś jarmarki kiermasze po drodze i tworzyły się zatory ale powoli szło pojechałem jednak autostradą do Bukaresztu i obwodnicą do drogi 5 zero korków i dalej 5 do ruse fajna szeroka droga i nowa nawierzchnia najbardziej byłem zaskoczony mostem zero kolejki trwało to 5 min 13 lei za most kontrola viniety i most od strzała a na granicy bułgarskiej 2 min nikogo przed nami nie było i tylko sprawdzenie paszportów
Jestem pozytywnie zaskoczony trasa jak na pierwszy raz
Dzięki za porady kolegom i jutro spokojnie dalej do Nessebar
Brawo ja