17.10.2016 14:44:35
Dokładnie marcyr. Takie ceny, tak jak peter pisze to kosmos. A więc trzeba czekać, może sprawdzić trzeba jeszcze na r.pl. A dziś choćby w Wizzair minus 20% wyszłoby taniej
|
Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska
|
|
17.10.2016 14:44:35
Dokładnie marcyr. Takie ceny, tak jak peter pisze to kosmos. A więc trzeba czekać, może sprawdzić trzeba jeszcze na r.pl. A dziś choćby w Wizzair minus 20% wyszłoby taniej
17.10.2016 19:45:39
No to polujmy
18.10.2016 09:39:31
Nie wiem czy inne daty też Was interesują. ale kupująć dziś np 22-29 cvzerwca jest cena 430zł RT od osoby z wizz discount.
25.10.2016 22:42:01
Dobra wiadomość dla planujących wakacje w Bułgarii samolotem z udziałem linii Wizzair:
Linia na koniec miesiąca planuje zmienić swoją politykę bagażową. Niestety jeszcze nie wiem co to znaczy, ale podobno pasażerowie mają być zadowoleni. Wymiary bezpłatnego bagażu nie zmienią się, natomiast spadną ceny bagaży szczególnie dodawanych od razu przy rezerwacji. Dokładne informacje mają być w następny poniedziałek i pewnie zaraz po Święcie Zmarłych będzie minus 20 procent, jak to zwykle bywa u Wizzair. Często dzień po różnych świętach wrzucają jakieś promo
hm.... Small Planet 03.07 LUBLIN-BURGAS 199 zł za osobę
kupiłem choć zarzekałem się, że tą linią pierwszy lot był ostatnim
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
http://www.rp.pl/Linie-lotnicze-i-lotnis....html#ap-3
Small Planet przeprasza za spóźnienia. Po przeczytaniu artykułu, zaczynam wierzyć w wypłatę odszkodowań ![]() "Jak powiedział nam Jarosław Jeschke, chociaż opóźnienia będą kosztowały jego firmę kilka milionów złotych, Small Planet zakończy rok z dodatnim wynikiem finansowym." i zaczynam zastanawiać się nad kupnem biletu
17.11.2016 21:37:10
Dziś przyszła odpowiedź na reklamację lotu z lipca. Za 5 godzin opóźnienia proponują 800€. Tak to ja mogę z nimi latać ;-)
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
18.11.2016 10:02:47
za osobę ? to spora kwota
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|