04.11.2016 00:45:36
Przejazd przez Ukrainę lata 2010 i 2012. Obiecanki cacanki i niech się stanie.
Będzie się działo.
Pomimo padnięcia dysku na kompie, na szczęście i po lekcji jakiej doznał mój kolega, zapisałem fotki na kilku nośnikach. więc nie będzie problemu z odtworzeniem wspomnień.
Po jakże wspaniałych i pierwszych wakacjach 2009 roku spędzonych w Bułgarii przyszedł rok 2010 i związane z tym plany wakacyjne na 2010.
Wiadomo, pewnikiem BG.
Kwatera i jej namiary pozostały z 2009 roku, hotel a raczej apartamentowiec częściowo wykupiony przez polaków i ruskich, w pewnej części zarządzany przez GENESIS Complex.
Tak jak pisałem w tamtych latach bardzo pomocny Bojan, obecnie nie mający nic wspólnego z tym kompleksem oraz Zbyszek poznany podczas pobytu 2009.
Zamawiamy i przesyłamy zaliczkę na początku marca.
Wyjazd i podróż samochodami w trzy rodziny.
Planowanie trasy i bijące się myśli z tym przejazdem są różne i zmieniają się dynamicznie.
Po pewnym okresie i burzy mózgów postanawiamy odbyć podróż do Bg przez Ukrainę.
Czy był to dobry pomysł czy zły ocenicie sami.
Tak więc kwatera zaklepana i zaliczka zapłacona. Ahtopol miasto leżące blisko mojego serca i najważniejsze, tylko o krok od plaży kosa w Sinemorec.
Jednym z większych wyzwań było zaplanowanie urlopów w tym samym czasie, jako że pracujemy w tej samej firmie.
Skoro wyjazd wyszedł to i urlopu jakoś udało się przepchnąć.
Same przygotowania, hm no właśnie jak to było?
cdn.
Będzie się działo.
Pomimo padnięcia dysku na kompie, na szczęście i po lekcji jakiej doznał mój kolega, zapisałem fotki na kilku nośnikach. więc nie będzie problemu z odtworzeniem wspomnień.
Po jakże wspaniałych i pierwszych wakacjach 2009 roku spędzonych w Bułgarii przyszedł rok 2010 i związane z tym plany wakacyjne na 2010.
Wiadomo, pewnikiem BG.
Kwatera i jej namiary pozostały z 2009 roku, hotel a raczej apartamentowiec częściowo wykupiony przez polaków i ruskich, w pewnej części zarządzany przez GENESIS Complex.
Tak jak pisałem w tamtych latach bardzo pomocny Bojan, obecnie nie mający nic wspólnego z tym kompleksem oraz Zbyszek poznany podczas pobytu 2009.
Zamawiamy i przesyłamy zaliczkę na początku marca.
Wyjazd i podróż samochodami w trzy rodziny.
Planowanie trasy i bijące się myśli z tym przejazdem są różne i zmieniają się dynamicznie.
Po pewnym okresie i burzy mózgów postanawiamy odbyć podróż do Bg przez Ukrainę.
Czy był to dobry pomysł czy zły ocenicie sami.
Tak więc kwatera zaklepana i zaliczka zapłacona. Ahtopol miasto leżące blisko mojego serca i najważniejsze, tylko o krok od plaży kosa w Sinemorec.
Jednym z większych wyzwań było zaplanowanie urlopów w tym samym czasie, jako że pracujemy w tej samej firmie.
Skoro wyjazd wyszedł to i urlopu jakoś udało się przepchnąć.
Same przygotowania, hm no właśnie jak to było?
cdn.

Z zainteresowaniem będę śledził kolejne odcinki.
![[Obrazek: P6090220.jpg]](https://s6.postimg.cc/t1t9b5stt/P6090220.jpg)
![[Obrazek: P6090215.jpg]](https://s6.postimg.cc/bd63xa6gh/P6090215.jpg)