Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rakija...
A są tacy co do obiadu piją wodę.
Jak zwierzęta.... brrrrrrrrrrr Cool
Odpowiedz
Nikt jakoś nie napisał o kajsijewej rakiji -dla mnie to nr.1 w Bg .Zapach i aromat moreli -super !
Odpowiedz
malinowy, masz okazję...
Odpowiedz
Moje zasoby też wyczerpane, było pięknie 10l.
za dużo smakoszy było i się skończyło.
Odpowiedz
Ja jeszcze mam zapas zalety wyjazdu , czerwiec i wrzesien . Moze do marca starczy bo i mi swoja nie najgorsza wyszla. W sumie nigdy.bym nie zaczal przygody z destylacja jak by nasz trunek byl dostepny w pl w rozsadnych pieniadzach. Co rok lepszy efekt tak mowia znajomi , wodka na imprezach nie idzie
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz
Kociołki fajne domowe
http://parnici.bg/kazan-za-rakiya-kazand...rofesional
Odpowiedz
Moje pociski sa juz gotowe do wystralu [Obrazek: 8f094d7f6192d54624f486ea8ac41a4a.jpg]

Изпратено от моят K6000 с помощта на Tapatalk
Odpowiedz
Mocny arsenał Smile
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...

Odpowiedz
45 litrow zabralo sie. ciekawe do kiedy starczy
Odpowiedz
(30.11.2016 23:30:26)igi123 napisał(a): Fajny sprzęt, pewnie zacna gorzałka wyszła. Na zdrowie Orlinie.
Po drodze nad morze do BG można sie zaopatrzyć w cygańską technologię (miedziane chyba) do pędzenia wódki (palinki, rakiji czy co tam komu pasuje). Wystarczy mieć "trochę" miejsca w bagażniku i udać sie na DN14, za Medias w stronę Dumbraveni fachowcy sprzedają całe fabryczki, malowniczo rozłożeni co kilkadziesiąt metrów ze swoimi wynalazkami, a i przy klepaniu można ich zobaczyć (mają też kociołki do gotowania na łańcuszku, czajniczki, naczynia itp. - wszystko z metalu).
https://www.google.pl/maps/@46.1709069,2...312!8i6656

Słuchajcie czy ktoś widział jeszcze aparaturę w RO na innych drogach?
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości