Liczba postów: 870
Liczba wątków: 0
Reputacja:
34
Ser całkiem dobry , i cena mocno przystępna , złapałem ostatnie 3 puszki i chyba dziś poszukam w innych sklepach
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...
Liczba postów: 6,180
Liczba wątków: 5
Reputacja:
148
Dzs kupilam czosnek niedzwiedzi- kraj pochodzenia Bulgaria 25g/ cena 5.90zl- rewelacyjny aromat( w sklepie Smaki wiejskie tradycyjne i regionalne Kielce ul. Paderewskiego). Czosnek o takim aromacie kupilam poltora roku temu w Tesco z serii finest. Wczesniej zaopatrywalam sie w czosnek przez internet(Smaki wakacji i inne) - opakowanie 6g za okolo 3.0 zl(kraj pochodzenia: Bulgaria); w Tesco z taheebo czosnek niedzwiedzi (kraj pochodzenia: Rumunia 10g/4.99zl i z Darow Natury- kraj pochodzenia: Polska - 10g / miedzy 3.0 a 4.99 zl.
Liczba postów: 3,791
Reputacja:
72
Jeśli chodzi o czosnek niedźwiedzi zbieram go sama w okolicach Kalwarii Paclawskiej. Suszek,mroze i pakuje do słoików z solą. Uważam, że lepszego nie kupię. Pojawia się początkiem kwietnia i rośnie do maja. Ekologiczne zioło. Miejsce czyste a i temperatura niepotrzebna.
Reputacja:
148
Teresa masz racje ze swoje lepsze. Ja tez sobie zasialam w pazdzierniku do doniczek( by na wiosne wsadzic do gruntu) a na razie korzystam z kupnego. Pozniej bede korzystac ze swojego. Tak jak opisywalam dzis kupilam czosnek ktory ma znakomity aromat( kraj pochodzenia: Bulgaria. Wiele juz wyprobowala, ale takiego aromatu jak ten dzisiejszy mial tylko czosnek zakupiony w Tesco(finest).
Liczba postów: 4,339
Reputacja:
103
Zaopatrzenie dotarło
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Reputacja:
148
Od dzisiaj w Biedronce dostepne sa brzoskwinie polowki w lekkim syropie po 4.99zl; gruszki,morele,wisnie,sliwki w lekkim syropie- po 7.99zl; papryka grillowana w zalewie po 7,99. Wszystkie produkty firmy Sanello.