Liczba postów: 4,339
Liczba wątków: 0
Reputacja:
103
Sofia metro i dworzec główny, oraz wyszukiwarka połączeń
Metro Sofia
Dworzec Autobusowy
wyszukiwarka połączeń
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Liczba postów: 17
Reputacja:
0
Mam jedno pytanie, przejrzałem forum i nie zauważyłem nic na temat ewentualnych busików , które by jeździły z lotniska Burgas do Słonecznego Brzegu. Czy takowe istnieją i jeżeli tak to ile kosztuje przejazd. załatwiliśmy przelot samolotem i w Burgas powinniśmy być ok . godz. 13. Sądzę że dojazd do SB nie przedstawi żadnego problemu. Gorzej z powrotem. Wylot o 8.00 ( planowany ) czyli na lotnisku trzeba być ok.6.00 a tym samym wyjechać z SB ok. 4-30 - 5.00. W tej sytuacji pozostaje chyba tylko umówiona taxi czy jakiś busik. Czy ktoś się orientuje jak taki przejazd załatwić i ile to może kosztować. No i musi to być przejazd pewny bo samolot nie poczeka.
Liczba postów: 1,875
Reputacja:
74
Krzysztof559, mówisz że nie znalazłeś, a czy przypadkiem post przed tobą Mysza nie wkleiła połączeń z lotniska Sarafowo do m.in. SB ???
Inna sprawa to powrót. Lotnisko niewielkie, więc skoro lot na 8.00., to wystarczy dotrzeć na 7.00. (przynajmniej ja tak odwiozłem część mej ekipy). Z tego co zauważyłem w poprzednich postach pierwszy bus w kierunku Burgas z SB jest o 6.00., tak na styk.
Tak więc co do powrotu pewnie aktualne rozkłady zobaczysz na miejscu, albo jeszcze wypowiedzą się posiadający wiedzę co do porannych powrotów samolotem.