Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słoneczny Brzeg / Слънчев Бряг
Przy dzisiejszym kursie euro w pl tam na miejscu wymieniając w banku dostaniesz kurs 2.24 a w kantorze 2.28. Więc ten kurs 2.26 na tę chwilę jest bardzo ok

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
To nie RIU Helios tylko Helios paradise
Odpowiedz
Aha, czyli tu:

https://www.google.bg/maps/@42.7116583,2...312!8i6656

No to tu jestesz na bardzo strategiczne miejsce- po jednej stronie SB, a po drugej SV.
Wybor należy do ciebie.
W 2016 biliśme po sąsiedsku w Prestige Mer d'Azur.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
Rozumiem ze Sb to Sunny Beach as SV ? Ogolnie to miala byc Turcja ale troche strach i padlo na Bulgaria a hotel przypadkowy. Lukam na Youtube  i tam naprawde sie dzieje, juz mi sie zaczyna bardzo podobac.
Odpowiedz
SV to Swiety Vlas kiedyś mala miescina a teraz rodzący się kurort
Odpowiedz
Sloneczny Brzeg 67 rok w tle sw.wlas Smile

I ktory widok bardziej wam sie podoba dawniejszy czy owczesny?

[Obrazek: 10478531_664806670333661_2293996332805688380_n.jpg]
Odpowiedz
Dawniejszy widok jest fantastyczny. Ostatnio kupilam pare ksiazek o Bulgarii sa w nich piekne zdjecia z dawnych lat.
Odpowiedz
[Obrazek: 7908314_IMG_3064.JPG]

Widok z naszego hotelu na plaze  w Slonecznym Brzegu i Sw Wlas (2014)
Odpowiedz
[Obrazek: 7909922_IMG_3084.JPG]

Nadchodzaca burza ale daliśmy rade dobiec do hotelu Smile

[Obrazek: 7909982_IMG_3088.JPG]

Podczas porannego spaceru
Odpowiedz
Witam wszystkich. Jestem tu nowy, ponieważ pierwszy raz wybieram się do Bułgarii do SB. W związku z tym mam kilka pytań do starych wyjadaczy. Przejrzałem sobie forum, ale niestety nie da się wszystkiego wyłapać.

Będę w SB na początku czerwca. W hotelu, który jak wynika z opinii osób jest w idealnym położeniu (blisko do plaży a zarazem na tyle daleko od centrum , że nie słychać hałasu). Jest blisko Action aquapark, który zamierzam odwiedzić. 

Powiedzcie mi czy jak jest z ilością ludzi w czerwcu/na początku czerwca w SB? Dużo, mało? W te wakacje wybieram się z grupą znajomych. Termin taki a nie inny ze względu na to, że moja Mama zabiera tym mojego razem mojego syna na wakacje więc możemy skorzystać. Jedziemy w grupie 6 osób więc nawet pomimo słabej pogody jakoś sobie powinniśmy poradzić. 
Jak jest z tymi wszystkimi knajpami, barami, dyskotekami w tym czasie? Są otwarte? 

Pozdrawiam
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości