Liczba postów: 14,443
Liczba wątków: 28
Reputacja:
407
Podsumowując dyskusję o polskich piwach (i prosząc o trzymanie się tematu wątku):
to se ne vrati!
Liczba postów: 3,791
Liczba wątków: 0
Reputacja:
72
02.06.2017 16:54:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.06.2017 17:12:14 przez teresa.)
Firma Veres od naszych wschodnich sąsiadów.Grillowane grzyby firmy bułgarskiej . Są jeszcze cukinie i kilka innych produktow. Post 129.
Liczba postów: 6,180
Liczba wątków: 5
Reputacja:
148
My dziś kupilismy w Auchan grillowane grzyby, poprzednim razem grillowane warzywa: bakłażan, cukinia i papryka- wyprodukowano w Bulgarii. Natomiast produkty firmy VERES sa wyprodukowane na Ukrainie, tak jak napisała Teresa z warzyw z wlasnej uprawy. Pasta z baklazana i przekaska typu adzika ostra bardzo dobra. Przekąska po gruzinsku typu adzika nie w moim goście, mężowi smakuje. Kupiliśmy jeszcze bakłażany pikantne ale poczekaja na swój czas. Wczesniej tych produktów nie widziałam.
Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 870
Reputacja:
34
Właśnie próbuje paprykę, bardzo smaczna
Wysłane z mojego Neffos C5 przy użyciu Tapatalka
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...
Liczba postów: 3,791
Reputacja:
72
Lidl. W prawdzie nie bułgarskie,ale tureckie.: gołąbki w liściach winogron,lokum