Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słoneczny Brzeg / Слънчев Бряг
Dzis zrobilismy zdjecia. Restauracja Corner[Obrazek: d7171bb102bfb39002cb743e85d0576a.jpg]

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

Karta dań z Cornera[Obrazek: c72b5bb8793f5dd3a6ffa62ab7568816.jpg]

Odpowiedz
W sklepach piwo w SB kupowalismy od 1.40 do 2 lewa. Zaś w Pimoriu ceny znacznie niższe

W SB na plazy przy hotelu Europa parasol po 10 lewa, lezak 10 lewa- nowki. W innych rejonach plaży lezak 8 lewa, parasol 8 lewa.[Obrazek: f52b317e9941ee5964dc60380c55859a.jpg]

Odpowiedz
Czyli jednak to poniżej nieaktualne?
http://www.tourism.government.bg/bg/kate...a-chadur-i

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
(16.06.2017 19:39:59)CostadelSol napisał(a): A jak ceny kolorowych  ? takie same ?
happy hour non stop Smile  czy może jakieś zmiany ?

W ostatni dzień pobytu poszliśmy się przejść. Sa promocje w restauracjach miedzy godzina 8 a 10 na drinki. Pierwszy drink platny a drugi za darmo
Odpowiedz
Czeresnie w SB ogolnie  4.5 lewa za kilo a czasem i po 6 lewa. Natomiast w Pomorie 2 i 2.5 lewa za kilogram. Arbuz w SB i Pomorie 1 lewa za kilo.
Odpowiedz
Ten caly CORNER nie zly burdelyk jestSmile

https://www.youtube.com/watch?v=NRWMJk5pdwE
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
CostadelSol wszystko się zmienia, ceny też się zmieniają. Ja podalam dla porównania. My też jak jesteśmy w SB to jezdzimy do okolicznych miejscowości. Ale w SB też można wyszukać promocje

Odpowiedz
w SB na przedlużeniu Kubany, prawie przy głównej drodze Burgas-Warna są 4 duże mini bazarki warzywno-owocowe. Czereśnie od 2,5 lv , pomidory od 1,4lv, arbuzy 0,9lv.
Odpowiedz
Dzięki za info

Odpowiedz
Dobra wiadomość dla plażowiczów nie lubiących i nie chcących płacìć za parasole i leżaki. Zauważyłem, że w porównaniu z latami ubiegłymi przybyło m2 tzw. free zone między strefami z parasolami. Szczególnie ciężko było się rozłożyć przy wodzie w okolicach molo.

Ciekawe czy to ukłon ze strony władz, czy nie było chętnych na dzierżawe terenu.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości