Liczba postów: 365
Liczba wątków: 1
Reputacja:
36
Jak zawsze mocno ciekawy film z drona. Niestety im dalej na filmie tym gorzej... Ok. 9 min. widać uszkodzony (przemieszczony) fragment muru oporowego za drugim tunelem. Potem jest rycie góry na ostatnim zakręcie i zakres potrzebny do wykończenia. Nie wygląda to dobrze, a oni cały czas twierdzą że otwarcie odcinka 30.06. Chyba będą musieli puścić ruch jedną nitką na tym odcinku, jeśli w ogóle to będzie możliwe.
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 0
Reputacja:
37
Otwarcie odcinka D3 Svrčinovec- Skalité nastąpi jutro tj. 10.06.2017 r. o godz. 16.00. W obawie przed protestami okolicznych mieszkańców zaproszono tylko VIP`ów i dziennikarzy. Dla przykładu po polskiej stronie istnieją obawy, że zwiększony ruch TIR`ów "zajedzie" Węgierską Górkę i okolice.
Liczba postów: 123
Reputacja:
4
Jechał ktoś ostatnio Czechami ? Bo cały czas się waham czy jechać z Zielonej Góry A4 i później na A1 i do Brna, czy przez Zawidów, Liberec, Pragę i tam 1 do Brna. Przez Polskę zniechęcają mnie zatory na brankach na autostradach, natomiast w Czechach jakieś remonty cały czas są.
Liczba postów: 288
Reputacja:
18
Zator jest tylko na remontowanym odcinku A4 w okolicach zjazdu na Gogolin ale słyszałem, że do końca czerwca mają zakończyć pracę. Na A1 nie zjeżdżaj na ostatnich bramkach w Gliwicach, tylko na pierwszych na drogę 88 i dojeżdżasz do A1 bez korków.
Pozdrawiam
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Witam Wszystkich, w tym roku wybieram się do Bułgarii przez Serbię. Jechałem ta trasę jakieś 5 lat temu i czy ktoś podpowie, jak jechać przez Belgrad? Jechać po staremu czyli przez miasto, czy obwodnicą?