Liczba postów: 17
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
W PZMOT winiety miesięczne:
Słowacja - 80,50 zł
Węgry - 104,00 zł
Rumunia - 46,50 zł
Jeżeli niechcesz się bawić to kupujesz w PZMOT od ręki i po problemie. Fakt, że drożej niż np kupowanie na trasie czy przez krajowe strony. Za wygodę i lenistwo trzeba zapłacić trochę więcej. Ja kupowałem w ubiegłym tygodniu i trwało to łącznie 5 minut.
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
03.07.2017 18:28:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.07.2017 18:34:35 przez mahum.)
Nie, no tak źle to nie jest.
Ostatnio płaciłem podając numer swojej karty w niemieckim biurze podróży pomimo, że mam konto wyłącznie w PLN i z konta zeszło bezproblemowo.
Zaczynam się jednak zastanawiać dlaczego na tych stronach nie dość, że podajesz wszystkie dane swojej karty to jeszcze przerzuca na standardową płatność, akurat w moim przypadku ipko, gdzie podaje się 6-cyfrowy numer. I transakcja nie wchodzi. Valid card, a 15 minut temu wypłacałem z bankomatu i wszystko działało... Pomyłka z mojej strony w tym przypadku jest wykluczona, karta jest ważna, środki są.
PS. Po podaniu danych karty dzieje się coś takiego, że przerzuca mnie na moje konto z adnotacją: "Aby potwierdzić operację w ramach usługi 3D-Secure, zaloguj się do serwisu iPKO".
Liczba postów: 14,443
Liczba wątków: 28
Reputacja:
407
PS. Po podaniu danych karty dzieje się coś takiego, że przerzuca mnie na moje konto z adnotacją: "Aby potwierdzić operację w ramach usługi 3D-Secure, zaloguj się do serwisu iPKO".
No, tak ma być. Człowieku, jak nie robiłeś płatności kartą online to i winietki nie kupisz.
Reputacja:
407
No tak. Ale to nie wina stron z winietkami...
Reputacja:
407
Za tygodniową na Węgry (2975 HUF) z konta pobrało 42,12 PLN