Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska
Tak, tak - chodzi o proces rejestracji we wspomnianej firmie, a nie o rejestrację przez booking.com.
Pamiętając, że ktoś też chciał zastosować patent z wezwaniem taxi do swojej miejscowości, podeslalem info, że okazuje się to być niemożliwe, choć w systemie można dokonać takiej rejestracji i dostaje się nawet wstępne potwierdzenie, że wszystko poszło ok :-(

Pozdrawiam
Odpowiedz
(04.07.2017 06:47:37)TeeS napisał(a): Tak, tak - chodzi o proces rejestracji we wspomnianej firmie, a nie o rejestrację przez booking.com.
Pamiętając, że ktoś też chciał zastosować patent z wezwaniem taxi do swojej miejscowości,  podeslalem info, że okazuje się to być niemożliwe, choć w systemie można dokonać takiej rejestracji i dostaje się nawet wstępne potwierdzenie, że wszystko poszło ok :-(

Pozdrawiam

Dzięki Smile
I właśnie między innymi po to jest to forum. Ja też staram się pomagać innym forumowiczom... w miarę mojej wiedzy Smile
Czekam jeszcze na informacje od petera, który miał też korzystać z EkoTaxiBurgas. Ciekaw jestem Jego opinii o tej korporacji, bo mam jeszcze możliwość zamówić sobie transport od właściciela apartomentowca w Sozopolu ale nas jest 8 osób i nie wiem czy miałby busa a w dwa auta to byłoby chyba drożej.
Odpowiedz
Gdyby ktoś byłby zainteresowany - Primorsko-lotnisko bus dla 8 osób 80 lv. Oczywiście tak samo lotnisko-Primorsko. Z tym że na mniej osób jest ta sama cena

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Kwatery Primorsko
Link umieszczony za zgodą Administracji Forum
Odpowiedz
wizzair puścił w końcu połączenie z wawy do bukaresztu. sprawdzałem wczoraj ceny na pierwszy lepszy około-weekend nie w sezonie, który by mnie akurat interesował i mi wywaliło całościowo 320 w obie strony. z buku do ruse 70 kilo tylko. chyba warte rozważenia. jak ktoś chce np. starą płaninę ogarnąć, to na pewno.
Odpowiedz
Wizz ma bardzo dobre ceny do Rumuni i Bułgarii z Budapesztu. Jak ktoś ma nie daleko to warto sprawdzić.
Odpowiedz
Szykują się zmiany w polityce bagażowej Wizzair... ale czy na lepsze okaże się już wkrótce ...
https://www.fly4free.pl/rewolucja-w-wizz...ych-zmian/
Odpowiedz
Jeśli ktoś jeszcze szukałby transportu z / do jakiegoś miejsca w BG, to mogę polecić z perspektywy mojego wyjazdu panów z wakacjebulgaria.com.
Nie robili żadnych fochów jak EcoTaxi, szybka i konkretna rozmowa - koszt przewozu całej naszej gromady z Vlasu do Burgas - 30E (auto klimatyzowane z fotelikami dla dzieci).
Co ciekawe - z racji awarii auta w przededniu naszego wyjazdu - załatwili sami samochód rezerwowy i bez problemu zdążyliśmy na czas.

Pozdrowienia dla nich jeśli czytają forum ;-)
Odpowiedz
(10.07.2017 12:30:07)TeeS napisał(a): Jeśli ktoś jeszcze szukałby transportu z / do jakiegoś miejsca w BG, to mogę polecić z perspektywy mojego wyjazdu panów z wakacjebulgaria.com.

Cieszę się bo to ja polecałem głównie na PW bo nie chciałem być posądzony o reklamę.
Także ponownie polecam wszystkim a wyrazy uznania Wink przekażę Stefanowi niebawem osobiście.
Odpowiedz
(10.07.2017 14:55:43)gregorex napisał(a):
(10.07.2017 12:30:07)TeeS napisał(a): Jeśli ktoś jeszcze szukałby transportu z / do jakiegoś miejsca w BG, to mogę polecić z perspektywy mojego wyjazdu panów z wakacjebulgaria.com.

Cieszę się bo to ja polecałem głównie na PW bo nie chciałem być posądzony o reklamę.
Także ponownie polecam wszystkim a wyrazy uznania Wink przekażę Stefanowi niebawem osobiście.

W zasadzie też się nad tym zastanawiałem, ale w końcu jest to wątek o dojazdach z lotniska, są informacje o cenach biletów Wizzair i ofertach innych linii, no to może i to nie będzie takie wielkie nagięcie regulaminu ;-)

pozdrawiam
Odpowiedz
krótko o Small Planet - w tym roku bez przygód i bez opóźnień, więc OK

co do EcoTaxi - zabukowałem od razu w dwie strony i zapłaciłem na lotnisku, dostałem pokwitowanie ( van na 8 osób komfortowy ); przed wyjazdem z Sinemorca na wszelki wypadek napisałem maila przypominającego, po którym dostałem info, że oczywiście transfer powrotny jest aktualny

jadąc do Sine rozmawiałem z kierowcą o... rakiji, jego dziadek mieszkający pod Burgas jak się okazało pędzi...
zawsze, ale to zawsze zostawiam napiwek - podróż była szybka, bezpieczna, przyjemna i wręczyliśmy kierowcy 10 euro ; ostatni kurs w BG ku naszemu zaskoczeniu obsługiwał ten sam kierowca i przywitał mnie słowami " mam dla Ciebie podarek " - oczywiście była to butelka rakiji, miła niespodzianka
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz