Liczba postów: 90
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
To się panowie rozgadali a mnie chodzi konkretnie o Carei bo nigdy tamtędy nie jechaliśmy i nie mam pojęcia jak tam jest z zakupem winiet.Przez internet to fakt jak przez gumkę.Wolimy wyprostować nogi,przewietrzyć psa i kontakt z ludźmi.Dzieki wszystkim,jutro rano wyjazd przez Braszow i Ruse.
Liczba postów: 14,443
Liczba wątków: 28
Reputacja:
407
Oradea/Bors - dziś około południa zero samochodów. Ogólnie droga z Turdy daje radę. Miejscami jazda za tirami ale ogólnie było fajnie. W przyszłym roku przekraczam granicę tak samo.
Liczba postów: 1,898
Reputacja:
104
Jutro w godz. 9-11 będzie zamknięty most Vidin-Calafat - konserwacja techniczna obiektu
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Liczba postów: 6
Reputacja:
1
Dzisiaj, około 17, przejście Vidin - Calafat w stronę Rumunii, około 15 samochodów w kolejce, ale jakieś 2 min na samochód (kontrola paszportów + opłata za most). W sumie nie więcej niż 30 min.
Liczba postów: 1,190
Reputacja:
66
Jak ktoś będzie chciał pokonać granice H/Ro przejściem autostradowym, a będzie kolejka ( traffic Google maps) to polecam pojechać na stare przejście w Nadlac. Tak zrobiłem i byłem sam na granicy. Wegierskie budy się mija bo zabite dechami. Kontrola jest po rumuńskiej stronie. Sprawdzenie dokumentów trwało z 2 min. Najszybciej pokonane przejście w moim zyciu. Za Nadlac pojechaliśmy w lewo na rondzie do autostrady.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Marcin
Liczba postów: 31
Reputacja:
1
29.07.2017 22:26:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.07.2017 22:29:41 przez Mikromira.)
Dzisiaj most + granica Ruse-Giurgiu (z Bułgarii do Rumunii) od 14.00 do 14.13.
13 minut :-)
Za to na obwodnicy Bukaresztu korek przed torami na 30 minut. :-(((