dobra finisz - bo wątek urologiczny się zrobi
Marcin nadawaj
Marcin nadawaj
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
|
Primorsko 23.07-5.08.2017 by bzyq_74
|
|
dobra finisz - bo wątek urologiczny się zrobi
Marcin nadawaj
ks. Tischner
03.08.2017 10:08:34
Sam zacząłeś!
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
03.08.2017 10:39:55
Więc chciałbym opisać dzisiejszą poranną akcję na basenie.
Kolega Janusz (swój chłop i nie kojarzyć z typowym "januszem" ) wykonal pewien eksperyment. Wstał o godz. 6 rano i zajął recznikami 4 leżaki. Sprawdził jeszcze o 8 - mej ręczniku jeszcze pięknie się ocalały w porannym słońcu. O godz 9 -tej wszedłem by sobie kupić kawkę w ulicznym automacie i z ciekawości zajrzałem na basen. Nie zdziwiła mnie zastana sytuacja.. nasze leżaki i były już poazbawine ręczników, a dumna pancia okupowala je ze swoją rodziną. Wezwalem Janusza i zaczęła się "jazda" znaczy tzw. pyskowka. Mam nagranie części wymiany poglądów... rekoczynow nie było. Opuscilismy basen bo z takimi "ludźmi" nie staram się długo prowadzić dialogu. Poszliśmy do pokoju na balkonie spożyć śniadanie. Ku mojemu zaskoczeniu w/w paniusia pojawia się na balkonie obok. Mój monolog wygłoszony na glos sąsiadka cały czas na balkonie wiesza pranie i slucha.: "Widzę, że od paniusi się nie uwolniony. Dobrze że pojutrze wyjeżdżamy bo jakby akcja basenowa miała miejsce w 1-szy dzień to mielibyśmy wakacje sp#¥#e. Karola (corka) zobacz przez tą panią nie będziesz dziś na basenie. " Teraz zwracam się do sąsiadki. " Niech się Pani straci mi z oczu bo mi jedzenie przestaje smakować." Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Marcin
03.08.2017 10:43:25
właśnie dlatego nie jeżdżę od pewnego czasu tam gdzie jest szansa na dużą ilość rodaków
ks. Tischner
Tak będę musiał uczynić. Ogólnie MMComplex super jednak basenowa akcja nadgryza pozytywy.
Teraz coś dla podniebienia: Cennik z chińskiej restauracji (20 m od Lambrino) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Jedzienie b dobre. Zamawiać po jednym daniu na osobe (maja po 600 g) a potem ponakladac sobie na swoje talerze. Napoje po 1.6 250 ml cola sprite itp., piwo 0.5l po 2.5 kilka rodzai, Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Marcin
Wczoraj było plażowanie, dorozka i dmuchance dla młodej wieczorny spacerek.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka .. I lekka kolacja w Lambrino .. ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Marcin
04.08.2017 09:35:18
MM Complex była fajna miejscówką kiedy był oddany od użytku tylko jeden budynek z apartamentami. Później na basenem było tylko gorzej. Marcin ale ostrzegałem Cię przed takimi akcjami na basenie.
Pozdrawiam Bogdan
04.08.2017 09:36:20
tak przy okazji, to pozdrowienia dla tej całej Rodzinki, co w dorożce tak pięknie się prezentuje
od Misi też
04.08.2017 10:29:40
Dzięki Jacku i wzajemnie pozdrawiamy
Wczorajszy eksperyment lezakowo-recznikowy wywołał pojawienie się dzis rano na drzwiach wejściowych informacji ? Czy odniesie sukces... wątpię. ![]() Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Marcin
04.08.2017 12:22:35
Ręczniki, to z moich doświadczeń problem międzynarodowy, a że z rana jeżeli wychodziłem na basen czy plażę, to tak najwcześniej ok. 12-13 tej, to na szczęście raczej mnie nie dotyczył
Za to zapamiętałem napis w jednym z hoteli w SB przed kilku laty, iż że na salę jadalną nie wchodzi się w stroju kąpielowym i raczej w koszulce i o zgrozo w spodenkach. Był tylko i jedynie w języku polskim
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|