Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nesebyr 2018
Włosy to pewnikiem wyszły na spacer i nie wrócą.
Z tamtego czasu zostały tylko bary a kaloryfer zmienił się w airbag.
Odpowiedz
Arek.. wyglądasz jak Andrzej teraz Smile
Odpowiedz
Zdecydowanie tak.
Odpowiedz
Fotki poszły na spacer.
Dwie z tego wątku wracają te stare dobre czasy.
[Obrazek: Bu_garia_stare_dzieje_przerobiony.jpg]
Po prawej, raczej nie po lewej.
[Obrazek: Neseber_stare_dzieje_przerobiony.jpg]
Tutaj już po lewej w kucki taki malutki Ja.
Może teraz jakiś czas będą.
Odpowiedz
Pierwszy termin pobytu w tym roku coraz bliżej. Pozostało tylko siedem dni i odprawa.
Tak linie wychodzą naprzeciw klienta, kiedyś można było odprawiać się 30 dni przed odlotem, potem 14 a teraz trzy (oczywiście przy najtańszej klasie). Człowiek nie miał na głowie odprawy powrotnej i wydruku biletów.
Takie życie.
Z tegorocznej majowej wyprawy najprawdopodobniej odpadł Andzin. Niestety podczas meczu doznał ciężkiej kontuzji kolana.
Ryanair ma świetną politykę cenową, niestety nie tylko on. Za zmianę nazwiska w rezerwacji życzą sobie 110 euro od osoby w jedną stronę. Taniej kupić drugi bilet.
Pytanie do miejscowych gdzie mogę wydrukować bilety powrotne?
Odpowiedz
Parę razy korzystałam z kafejki internetowej w Rawdzie , idąc od głównego placu ul. Makedonia w stronę morza chyba róg z drugą uliczką po prawej stronie ul. Delfin. Znalazłam na street wiev - zdjęcia z 2015 r - nie wiem, czy punkt jeszcze istnieje, a tym bardziej przed sezonem.
https://www.google.com/maps/@42.6435668,...312!8i6656
Jak nie to próbuj zapytać u administratora swojego hotelu albo na recepcji innego dowolnego dużego hotelu.

Zgodnie z informacjami na stronie lotnisko w Burgas honoruje mobilne karty pokładowe, więc ściągnij sobie aplikację na telefon i karty będziesz miał na telefonie, bez wydruku. Na Modlinie też bez problemu wejdziesz Smile
Odpowiedz
Nie ma potrzeby drukowac biletow, wystarczy odprawic sie na telefonie, i przy przechodzeniu przez bramki zeskanowac telefon.
Ulatwia to podrozowanie, nie trzeba sie rozgladac za drukarka, choc warto pamietac eby miec zawsze ladowarke pod reka, szczegolnie przy lotach z przesiadka Smile

Przetestowane przy wielu lotach Ryanairem na roznych lotniskach
Odpowiedz
Dzięki.
Nie raz widziałem kłopoty turystów z biletami elektronicznymi, więc na wszelki wypadek wolę mieć wydrukowane.
Odpowiedz
W hotelu bez problemu wydrukują.
Odpowiedz
Walizeczka spakowana, bileciki wydrukowane, ekuz jest teraz ubezpieczenie dodatkowe.
Samochód odebrany od lakiernika więc można jutro wyruszać na lotnisko.
Niestety nie zdążył jeszcze wypolerować więc polerka po powrocie.
Odpowiedz