Liczba postów: 870
Liczba wątków: 0
Reputacja:
34
Mi się znudziło stać w korkach i też przesiadłem się na rower , do pracy 8km trasą rowerową
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...
Liczba postów: 139
Reputacja:
2
Temperatura w PL dzisiaj trochę niższa to będzie wyprawa rowerowa z dziećmi. Ostatnio natknąłem się na aplikację mojrower w sklepie Google i powiem szczerze że fajny patent jak się nie ma pomysłu na trasę. Użytkownicy dodają i udostępniają swoje trasy. Można dodawać trasy, zdjęcia i opisy. Nie trzeba wyszukiwać bo od razu pokazuje trasy w twojej okolicy. Pzdr
Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 845
Reputacja:
56
42 km - bułgarskie północne wybrzeże.
Liczba postów: 870
Reputacja:
34
Ja co dzień do pracy , korki omijam 7.6km w jedną stronę. Szybciej niż autem
Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...
Liczba postów: 845
Reputacja:
56
Wczoraj 32 km Durankulak i okolice. Z tego kilkanaście kilometrów polną drogą wzdłuż Morza Czarnego. Widoki bajeczne. Super knajpka w Krepec- Morski Briz. Widok niezapomniany. Jutro wybieramy się do Balgarewo i dalej rowerami na Nos Kaliakra. Potem Kamienny Brzeg i może Bolata.
Liczba postów: 14,443
Liczba wątków: 28
Reputacja:
407
W Balgarevo w hotelu Akre całkiem przyjemna knajpka. Mule mieli wyśmienite!