Liczba postów: 4,339
Liczba wątków: 0
Reputacja:
103
Rynku to ja nie widziałem - sklepiki są. Typowy shopping to w SB zrobisz - tam masz tysiące kramów z badziewiem. Tylko weź coś na wzmocnienie bo tego nie idzie przeżyć.
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Liczba postów: 3,376
Liczba wątków: 3
Reputacja:
46
Do Burgas masz blisko na zakupy i taniej jest
Liczba postów: 14,443
Liczba wątków: 28
Reputacja:
407
Pod Burgas to i jakiś bazar chyba był.
Liczba postów: 7
Reputacja:
0
Dziękuję za informacje. Będę wypoczywał w hotelu Kotva orientujecie się ile kosztuje taksówka do Burgas ? Czy może można dojechać autobusem ?
Liczba postów: 2,067
Reputacja:
141
05.06.2018 17:21:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.06.2018 17:27:42 przez aekzal.)
W słonecznym widziałem karmy przy dworcu autobusowym. Jeszcze wszystko było nieczynne.
W Neseberze rynku nie widziałem ani starym Ani nowym. Tylko wystawki przy domach w starym znajdziesz prawie na wszystkich uliczkach. Podczas mojego pobytu było ich niewiele ale w sezonie trudno przejść.
Autobus do Burgas jeździ sporo. Przy Kotvie masz przystanek autobusowy po drugiej stronie ulicy. Chyba 10 i 33 jedzie do Burgas. Jutro wieczorem wkleję fotki z przystanku.
Taxi na lotnisko Sarafovo to koszt od 20 do 30 euro. Pewnie do Burgas troszkę drożej.
Na deptaku w Słoneczym będziesz miał jak w Sopocie przed molo.
Liczba postów: 4,877
Liczba wątków: 5
Reputacja:
72
Autobus nr 10 jeździ także z przystanku w starym Neseberze. Koszt 6 lewów.
Liczba postów: 7
Reputacja:
0
Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi, wybaczcie "lamerskie" pytania ale pierwszy raz jadę do BG. Czy Hotel Kotva leży w starej czy nowej cześci Nesebyru ?
Liczba postów: 96
Reputacja:
5
Kolego hotel Kotva leży na obrzeżach Słonecznego Brzegu, a do Starego Nesebaru nasz jakieś 5 km. Dojechać możesz kolejką lub autobusem.