Liczba postów: 3,831
Liczba wątków: 1
Reputacja:
154
Moja trasa Kraków Piwniczna Preszów Koszyce Tokaj Nyiargihaza Debreczyn - bez winiet Oradea. Za Piwniczną wahadło na Słowacji ale tam i tak mały ruch i zero czekania. Do granicy węgierskiej Ok, koło Koszyc dalej ciągną autostradę. Potem do Encs miejscami można sobie zęby wybić, a czasem znowu bardzo Ok. Do Tokaju jechałem przez Mad i znowu tak jak wcześniej i się nie podgoni, jeszcze miejscami łatali dziury, albo żniwa kończyli. Od Tokaj do Debreczyn 4 w dobrym stanie. Ogólnie lokalne drogi na Węgrzech i ich dobra jakość to już tylko wspomnienie[emoji850] Na granicy 5 minut [emoji23]
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 69
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
06.07.2018 06:40:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.07.2018 06:44:03 przez wodzum.)
remont nawierzchni na moście w varnie. kierunek Słoneczny Brzeg . o 13.00 staliśmy 90 min przejazd 22.06.2018
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
Kolego @igi123 jak dalej jechałeś przez Rumunię i gdzie miałeś nocleg?
Pozdrawiam
Reputacja:
154
Po noclegu w Oradei dalej na Lugoj Negotin Montana
Najważniejsze wieści z drogi [emoji23][attachment=222]
Trasa jak wyżej nawierzchnia dobra, tirów i ciągników niestety dużo, najgorzej od Caransebes do Orszowa i za Widyniem w stronę Montany, no ale to nie weekend. Na granicach SRB - BG w sumie 15 min. [emoji39] W Bregowie zostałem poproszony przez Pana Milicjanta o zakup winietki [emoji38] jest tam na granicy taki kiosk, miesięczna normalnie 30 lv. Acha między Orszowa i Drobeta remont mostu i wahadło [emoji16]
Granice Rumunia Serbia i Serbia Bułgaria w sumie 15 minut [emoji38]
Reputacja:
154
Andy7 z Oradei nie jedź na Dewa, w 2 dniu z Szumen jedź przez Karnobat
Liczba postów: 7
Reputacja:
0
@igi123 dziękuję bardzo, aby nie jechać na Dewa to już czytałem kilka stron wcześniej więc tak jak radzicie pojadę przez Kluż-Napoka. Dzięki