Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Witam Wszystkich.
Mam pytanie o cenę biletów do Burgas i z powrotem dla rodziny: 2 dorosłych i 2 dzieci (5 i 12 lat) w terminie dwóch ostatnich tygodni sierpnia. Czy cena za wszystkich w przybliżeniu około 2000 PLN bez walizek jest na dzień dzisiejszy dobra? Pytam, bo obserwuję ceny lotów w Wizzair i Ryanair i te cenny się zmieniają. Dzisiaj rano w Wizzair około 2400 a w Ryanair 1800. W weekend Wizzair był po 2000 a Ryanair po 2500. Nie wiem co robić, czy kupować czy jeszcze trochę poczekać, żeby było może taniej. Proszę o poradę.
Liczba postów: 2,067
Reputacja:
141
Za cztery osoby poniżej 2tys to nawet się nie zastanawiaj, my kupiliśmy już w listopadzie zeszłego roku 1200pln za trzy osoby oczywiście na ten rok.
Ceny w tej chwili na koniec sierpnia są najniższe. Można czasami czekać na jakąś perełkę ale można się przeliczyć.
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Dzięki za odpowiedź. No właśnie nie chciałbym się przeliczyć. Im tańszy lot tym więcej do wydania na miejscu, tylko jak może być tani, trudno przewidzieć.
Liczba postów: 372
Liczba wątków: 5
Reputacja:
39
Na stronie Azair, po wyszukaniu lotu są ikony z wykresem jak zmieniała się jego cena.
Ja na przełom VIII/IX.2018 płaciłem za Wizza z KTW jakieś 214 zł/os w dwie strony, ale tylko z podręcznym... ale wtedy można było jeszcze ten duży podręczny, który teraz jest już płatny.
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
My lot z Katowic 18.07 do Sozopolu i powrót 28.07 . Załatwiliśmy transfer busem , ale jak na jedną rodzinę 3 osobową, to dużo 40 euro w jedną stronę . Może jeszcze ktoś chętny jest ?
Liczba postów: 3,447
Liczba wątków: 1
Reputacja:
216
Co to za egzotyczen sait?
Nie prosciej korzystać z komunikacja publiczna?
Z lotniska do dworcu autobusowego, a potem autobusem do Sozopol.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Liczba postów: 682
Liczba wątków: 1
Reputacja:
86
Polskim LOTem do Sofii:
- 399 zł w obie strony
- z bagażem podręcznym
- w okresie listopad 2019-marzec 2020
Liczba postów: 996
Liczba wątków: 2
Reputacja:
54
z rejestrowanym w niektórych terminach niewiele więcej wychodzi. wczoraj sprawdzałem na pierwszy lepszy, to mi nabiło raptem 460. poza tym nie szalona środa, tylko promocja wakacyjna do 20 sierpnia.
Liczba postów: 870
Reputacja:
34
1 października (wt.) - 15 października (wt.)
Kraków Balice - Burgas Intl Airport
14 dni pobytu od 258 PLN Ryanair
Kurcze jak by była jeszcze fajna pogoda , hmmmm....... do przemyślenia
https://www.esky.pl/kalendarz-cen/ap/krk...15-10-2019
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...