23.07.2019 20:13:40
W maju zmieniłem na Varsand/ Gyula -ale dojazd do Gyula.... słaby
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Zagorkaman
|
Przejścia graniczne - ogólne informacje, czas oczekiwania
|
|
23.07.2019 20:13:40
W maju zmieniłem na Varsand/ Gyula -ale dojazd do Gyula.... słaby
Pozdrawiam,
Zagorkaman
Dzisiaj na moście przyjaźni Ro/BL spędziłem dokładnie 60 minut .
Wahadło na moście ![]() Gdyby nie Białorusin przede mną zmieściłbym się w 45 minutach . Coś nie stykło . Za mostem przejazd przez dezynfekcję . Zaglądanie do bagażnika , wyciąganie kilku rzeczy sprawdzanie zawartości lodówki . Nie u mnie . A po stronie Rumuńskiej opłata i szybkie rzucenie okiem na wydruk winiety .
----------------------------------------------------------------------------
BL 2006 ,2008 ,2011 ,2016 ,2018 ,2019 ,2021 ,2022 ,2023 ...
27.07.2019 09:33:59
Dzisiaj jest najgorszy weekend w roku jeśli chodzi o przejścia graniczne w stronę Bułgarii
Sprawdzam dane ze stron i na kamerkach i jest sajgon Roszke ( przejście graniczne) po stronie węgierskiej 4 godziny plus strona serbska 2 godziny Tompa wegrzy 3 godziny serbowie 1 godzina Mniejsze przejścia też zawalone 1 godzina to minimum nawet Dala co jest ewenementem. W drugą stronę jest niewiele lepiej, ale taki sajgon w stronę węgierską będzie w ostatni weekend sierpnia Takie ostrzeżenie dla tych co chcieliby się wybrać w ostatni weekend lipca do Bułgarii przez Serbię.
28.07.2019 11:04:49
Za tv nova:
Kolejka na Dunav most kierunek BG- korek 2-3 godz.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
28.07.2019 12:15:37
A gdzie znajdę linki do kamer na przejściach granicznych HU/SRB i SRB/BG?
28.07.2019 13:31:41
Zaczynam się poważnie zastanawiać nad drogą przez Rumunię
Obecny widok na przejściu SRB/BG ...przeraża
28.07.2019 13:49:38
W weekend i do tego w środku sezonu - normalka.
Jeśli ma być to Serbia to zawsze można skorygować trasę. Wjechać przez inne przejście od strony Węgier(bliżej Dunaju), a do Bułgarii wjechać przez Strezimirovtsi (do Vladicin Han jest już autostrada) więc ok 1h dłużej niż przez Kalotinę
Marcin
Bardzo duży ruch na drodze. Nigdy jeszcze mnie tyle aut nie zaskoczyło. Ale jakoś się dojechało
Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Ps. Mocno sprawdzają bagażniki , torby mi wyjęli a tam bańki z rakiją. A ja z stoickim spokojem mówię że to wino [emoji3] Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|