02.04.2020 21:01:44
pytanie, czy mozliwe jest dyskusja z Bateniki, ktory posiada monopol na historie, geografie, antropologie i wszelkie inne nauki zwiazane z bulgaria i balkanami
|
Spory, kłótnie, sprzeczki
|
|
02.04.2020 21:01:44
pytanie, czy mozliwe jest dyskusja z Bateniki, ktory posiada monopol na historie, geografie, antropologie i wszelkie inne nauki zwiazane z bulgaria i balkanami
02.04.2020 22:11:37
salomon
02.04.2020 23:30:37
(02.04.2020 21:01:44)daro napisał(a): pytanie, czy mozliwe jest dyskusja z Bateniki, ktory posiada monopol na historie, geografie, antropologie i wszelkie inne nauki zwiazane z bulgaria i balkanami Kolego gdziesz to przeczytal? Nie widze sensu dyskotować z taką uprzedzona osoba, sori. Bez odbioru.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
03.04.2020 09:07:01
To miejsce gdzie można się wymieniać poglądami na tematy historyczne i współczesne, kłócić się, spierać, prezentować różne stanowiska, może czasem kontrowersyjne, ale bez wulgaryzmów
Jeden warunek - bez polityki. Bo to już przerabialiśmy i nie było fajnie.
Przeniosłem posty z wątku "Pomniki" chronologicznie są one na początku tego wątku.
03.04.2020 10:28:35
czemu nie tu:
Forum Bulgaricus › Wszystko o Bułgarii › Bułgaria wczoraj i dziś> Historia ? I czemu taka dziwna nazwa wątku? Ja to bym się chciał o parę rzeczy dowiedzieć, bo własnej tezy do obrony przez kłótnię nie mam...
03.04.2020 10:35:23
Hyde Park zniesie wszystko. Tu mogą się pojawiać opinie zgodne i niezgodne z prawdą. Poziom dyskusji też może być różny więc miejsce tego wątku jest tutaj.
Jak chcecie zakładać jakieś wątki to przecież każdy ma do tego prawo. Igi założył w takiej formule a jak ktoś ma inne pomysły to przecież można je realizować.
03.04.2020 12:19:46
ale ma byc dyskusja a nie komentarz: nic nie rozumiesz,
bulgaria miala trudna historie nasza polska tez nie byla latwa, ale nie mozna tolerowac tego co bulgarzy urzadzili turkom czy jak woli Bateniki bulgarom wyznajacym islam w latach osiemdziesiatych XX wieku, przesladowania byly rowniez wczesniej, podkreslam, ze w zadnym razie nie neguje win Turkow, ale na naszek polskim doswiadczeniu wiemy, ze ukraincy rzez wolynska tez nazywaja sprawiedliwoscia dziejowa, czyli sprawiedliwosc kosztem smierci 100 tys, kobiet i dzieci |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|