20.05.2022 15:14:00
Dzięki Bate, na Ciebie zawsze można liczyć
|
Słoneczny Brzeg / Слънчев Бряг
|
|
20.05.2022 15:14:00
Dzięki Bate, na Ciebie zawsze można liczyć
Szanowni Bulgaricusi
![]() W tym roku prawdopodobnie nie uda nam się pojechać do Primorska... Smutek ogromny, ale coż począć...Na szybko znalazłem w SB dwa hotele, które wygląda na to, że są już poza "strefą hucznej zabawy": 1) Arda Hotel – Mapy Google 2) Parkhotel Continental Prima – Mapy Google Wszelkie opinie i spostrzeżenia na ich temat mile widzane. Będzie to nasz pierwszy raz w SB i nie wiem, czy mam się w tej okolicy bać rozszalałych synów i córek Albionu czy jakoś przeżyjemy Ktoś coś? ![]() Pozdrawiam, Maciej.
05.07.2022 15:52:48
Hotele poniżej oceny 4 więc chyba kiepsko
05.07.2022 21:52:44
A ja uwelbiam SB
![]() Mój patent jest taki: baza noclegowa w SB i hulaj dusza po calym wybrzeżu od Kaliakra do Rezovo! I jak tu nie lubiż SB ![]() A tak na marginesie- SB też ma swoje plusy dodatnie
"In vino veritas, in aqua sanitas"
05.07.2022 23:10:19
Dokładnie SB to świetna baza wypadowa - a bogactwo ofert noclegowych powoduje, że KAŻDY znajdzie coś dla siebie. Do tego duże, dobrze zaopatrzone markety, mnogość knajp od $ po $$$$$. Nie sposób się nudzić od 3 do 99 lat. Nie ma co demonizować SB.
+ szerszej plaży trudno znaleźć + bogata oferta noclegowa, gastronomiczna, usługowa, sklepowa + położenie - wszędzie blisko + każdy znajdzie coś dla siebie - ciężko znaleźć ale jak by się chcieć przyczepić to, że dużo ludzi w sezonie
06.07.2022 08:09:25
(05.07.2022 08:44:49)gawronik napisał(a): Szanowni Bulgaricusi Ten Parkhotel Continental sobie odpuść...hotel składa się z 2 budynków... jeden starszy 3 piętrowy (PRL - jakby z pozakłądowych baz noclegowych), drugi nowszy chyba z 5 pięter bliżej basenu. Byłem w nim ze 4 lata temu we wrześniu bo dałem się skusić na ofertę za 1100 zł za 7 dni ze śniadaniami. Śniadania beznadziejne, ale obok hotelu spoko restauracja była gdzie super jedzonko. Hotel faktycznie jest oddalony od hucznych zabaw, i jako sam nocleg jest spoko (by tylko przekimać do następnego dnia). Przy hotelu i basenie jest pełno drzew figowych - we wrześniu było tego mnóstwo i można było jeść prosto z drzewa.
Primorsko [2024/2022/2021/2020/2018/2016/2015/2008]
06.07.2022 13:17:24
(05.07.2022 08:44:49)gawronik napisał(a): Szanowni BulgaricusiBylismy w 2018 r w hotelu ARDA. Hotel sklada sie z nowej i starej czesci. Nowa czesc jest przy basenie. My bylismy w starej czesci hotelu, moze nie rewelacja, ale pokoje czeste. Mielismy w cenie sniadania. Sniadania moze skromne, niz w innych hotelach, ale swietne pomidory, super kisielo mljako i sirene(nieoszukane). Dobre polozenie hotelu. Jezeli chodzi o cisze i spokoj to tak srednio, bo wokol hotele prowadza swoje mini dyskoteki. Nam sie ogolnie w ARDZIE podobalo. W hotelu jest sklep i kantor. Mozesz zobaczyc hotel Central Royal MPM- tez w centrum, ale cisza i lepsze pokoje niz w ARDZIE.
06.07.2022 13:19:30
(06.07.2022 08:09:25)marecki napisał(a): Ten Parkhotel Continental sobie odpuść...hotel składa się z 2 budynków... jeden starszy 3 piętrowy (PRL - jakby z pozakłądowych baz noclegowych), drugi nowszy chyba z 5 pięter bliżej basenu. THX za info Nie zachęcasz ![]() Ja "wstępną" rezerwację zrobiłem w tej wyższej części przy basenie. Nie jestem tego wyboru pewien, ale póki co zostawię jako "wyjście awaryjne" Ta restauracja to tu: Червено И Бяло – Mapy Google Pozdrawiam, Maciej |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|