Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dowcipy. Mogą być śmieszne.
Policjant w parku do staruszki:
-Proszę nie siadać na tej ławce. Przecież widzi pani, że jest napisane: "świeżo malowane"
-A bo tym waszym napisom można wierzyć?! Wczoraj było napisane: "ch.j ci w d.pe", trzy godziny siedziałam i nic
-----------------------------------
Na scenie cyrku mrożący krew numer w żyłach. Treser wkłada w paszcze krokodyla swojego penisa i każe cyrkowemu atlecie łoić gadzinę po łbie młotem
- pierwsze łup, krokodyl nie zacisnął szczęki, sytuacja powtórzyła się trzykrotnie i treser wyjął swojego penisa w nienaruszonym stanie.
BRAWA.
A teraz za wysoką nagrodą kto z publiczności zdobędzie tyle odwagi aby powtórzyć podobny numer?!
Cisza
- po chwili bezzębna babcia mówi łamiącym się głosem:
- ja bym chciała tylko niech mnie ten pan atleta nie wali mnie tak mocno młotkiem po głowie.
------------------------------------
Do agencji towarzyskiej przyszedł facet. Zamówił panienkę i spędził z nią fantastyczną noc. Rano idzie do szefowej uregulować należność.
- Ile się należy? - pyta.
- Nic. Był pan świetny!
- Co?! Cała noc seksu z taką laską i za free ?
- Tak jest! Proszę, to jeszcze dla pana - szefowa podaje mu 200 złotych.
Faceta zamurowało. Nie dosyć, że poużywał w najlepsze, to jeszcze dostał dwie stówy. Tego samego dnia opowiedział o wszystkim koledze, wiec on też postanowił odwiedzić agencję. Też spędził upojną noc z panienką, rano idzie do szefowej i pyta:
- Ile się należy?
- Nic, był pan świetny - mówi szefowa i wręcza mu 50 złotych.
- Dziękuję - mówi facet - Nie dość, że było fajnie, to jeszcze dostaje kasę.
- Ale wie pani co? Mam pytanie. Dlaczego dostałem 50 złotych, a mój kolega wczoraj dostał 200?
- Wczoraj wszystko szło na satelitę, a dzisiaj tylko na kablówkę ...
--------------------------------------
Jeśli masz przepiękną żonę, odlotową kochankę, super brykę, nie masz kłopotów z urzędem podatkowym i prokuratorem, a gdy wychodzisz na ulicę świeci słońce i wszyscy się do ciebie uśmiechają - narkotykom powiedz NIE!
Odpowiedz
Panie doktorze, proszę przyjechać do mojej żony !
- A co jej dolega ?
- Nie wiem, ale jest tak słaba, że musiałem ją zanieść do kuchni, żeby zrobiła mi śniadanie !
--------------------------------------------
Cztery siostry zakonne idą do nieba i spotykają na swojej drodze św. Piotra, on stawia przed nimi wodę święconą i się pyta pierwszej:
- Czy dotykałaś kiedyś męskiego członka?
- Tak dotykałam palcem
- To zanurz tego palca i idź dalej
Pyta się drugiej:
- Czy dotykałaś kiedyś męskiego członka?
- Tak miałam go w garści
- To zanurz tą dłoń i idź dalej Już ma się pytać trzeciej a czwarta mówi:
- Jak ona włoży tam dupę to ja tego nie wypije!!!
5 lipca 1410 roku. Wstaje świt. W lesie budzi się polski obóz. Poranny posiłek, modlitwa. Jagiełło staje przed namiotem, powiadomiony o przybyciu posłów krzyżackich.
- Panie, Wielki Mistrz, Ulrik von Jungingen, proponuje, by miast toczyć tu krwawą bitwę i stracić kwiat rycerstwa, wyznaczyć jednego z każdej ze stron. Niech oni stoczą pojedynek, a który z nich zwycięży, tego strona uznana zostanie za zwycięską w całej bitwie.
Po chwili namysłu Jagiełło się zgodził. Posłowie odjechali, a Jagiełło podążył do namiotów rycerzy.
- Słuchaj Zawisza, zamiast bitwy będzie pojedynek, pójdziesz walczyć o wygraną bitwę?
- No wiesz Władek, pojutrze tak. No może jutro... Ale dziś nie dam rady. Rozumiesz, imprezka była, daliśmy czadu no i .. po prostu nie dam rady...
Król udał się więc do kolejnego rycerza:
- Powała, pójdziesz walczyć w pojedynku o wygraną bitwę?
- Sorki Władek, wczoraj była imprezka u Zawiszy. Daliśmy czadu no i wiesz.... Pojutrze spoko, dziś nie dam po prostu rady....
Udał się więc Jagiełło do kolejnego namiotu:
- Zbyszko, pójdziesz walczyć o wygraną bitwę ?
- Królu złoty, nie dam rady. Była imprezka ...
- Tak, tak, wiem - u Zawiszy. Kto jeszcze tam był ?
- No chyba wszyscy...
- Zwołaj wojska, niech się ustawią w szeregu pod lasem..
Stanęło więc polskie wojsko pod lasem, naprzeciw król.
- Słuchajcie, będzie pojedynek o wygraną bitwę. Czy ktoś z was jest w stanie stanąć do niego?
Siedzą rycerze w kulbakach, każdy łypie na drugiego, głowy pospuszczali. Nikt nie chce ...
Nagle słychać:
- Ja ! Ja ! Ja chcę !!! Ja pójdę !!!
Rozglądają się i widzą - stary dziad z brodą do pasa, ubrany w jakiś taki jutowy worek, łachmany.
- Rany Boskie, nie ma nikogo innego ????
No i nikogo innego nie było. Dali więc dziadkowi długi dwuręczny miecz. Idzie dziadek przez pole, miecza nie dał rady dźwignąć więc ciągnie go za sobą ...
Patrzą Polacy, a z przeciwnej strony wyjeżdża na koniu wielkim jak stodoła zakuty cały w lśniącą zbroję wielki jak dąb rycerz. Jagiełło chwyta się za głowę i jęczy, a Polacy wrzeszczą:
- Dziaaaadeeeeek !!! W nooooogiiiiii !!! W noooooogggiiiiiiiiiiiiiii !!!
Rycerz niemiecki jednak już ruszył, dopadł dziadka który w ogóle nie zamierzał uciekać, podniósł się tuman kurzu. Nic nie widać tylko jakieś takie jęki słychać. Po chwili wiatr oczyścił pole z pyłu.
Patrzą Polacy, a tam koń bez nóg, krzyżak bez nóg, a dziadek stoi i trzęsącą się ręką trzyma miecz na gardle Niemca, i mówi:
- Masz szczęście ch***u, że krzyczeli ""w nogi"", bo inaczej to bym ci łeb u****dolił !!!
Odpowiedz
Ostatni przed wyjazdem wrzut Smile :
Przejyżdżo gorol na rowerze przez most na Nycynie w Rybniku. Nagle chycił pana we kole. Widzi go Bulgaricus a pyto sie:
- Co, pana?
Na to gorol:
- Tak, moje!
----------------------------------------------------
-Z siódmych mistrzostw świata w posuwaniu na czas witają państwa Dariusz Szpakowski i Włodzimierz Szaranowicz. Dziś jest dzień rozgrywek finałowych. Eliminacje wyłoniły naprawdę najwyższej klasy zawodników. W szranki, stają Speedy Gonzales, Szybki Lopez i Struś Pędziwiatr.
-Kto twoim zdaniem zostanie tegorocznym mistrzem?
- Trudno powiedzieć, wszyscy zawodnicy są świetnie przygotowani. Trenowali pod okiem najlepszych trenerów przy opracowanych specjalnie dla nich metodach treningowych.
- No, ale my tu gadu-gadu, a tu już rozpoczęły się zawody. Zawodnicy mają 5 minut na posunięcie jak największej ilości osób, pierwszy rozpoczął Speedy Gonzales. Narzucił naprawdę niezłe tempo, może zabraknąć mu siły na finisz, 10..20..30..40..46 !
- Świetny wynik, pozostali będą musieli nieźle się napocić. Ale teraz do zawodów staje Szybki Lopez.
- I ruszył, 10..20.. ten człowiek jest fenomenalny! 60..70..77
- Chyba nikt nie jest w stanie odebrać mu złotego medalu! Ale teraz do zawodów staje Struś Pędziwiatr.
- I rozpoczął 20..50..80..eee... 100... 150..eee!.. 200..pierwszy rząd, drugi rząd, trzeci rząd………………………………
- WŁODZIU SPIE**ALAMY !
Do domu publicznego wwieziono na wózeczku staruszka. Ledwo się w nim dusza kołacze, ale od progu żąda trzech dziewczyn. Zawieziony do pokoiku domaga się miłości francuskiej. Kolejno dziewczyny z ogromnym wysiłkiem obrabiają interes, a tu nic!!!!
Po godzinie ostatnia z dziewczynek z rezygnacją do dziadka:
-Dziadku, przecież Ci nawet nie staje!!!!
-ON NIE MA STAĆ, ON MA BYĆ CZYSTY!!!!
W Puszczy Białowieskiej żył człowiek, który po zapachu z zawiązanymi oczami rozpoznawał rodzaj i wiek drzewa. Podziwiały jego umiejętności liczne wycieczki. Pewnego dnia jeden z upartych turystów nie chciał dać za wygraną i co chwile przynosił nowe próbki drewna do oceny. Mieszkaniec puszczy z zawiązanymi oczami doskonale odgadywał wszystkie gatunki
3 letnia osika!
5 letni grab
10 letni dąb
15 letnia brzoza itd
zdesperowany turysta nie dawał jednak za wygraną. Ze skansenu odłamał kawałek deski, z której wstała przed momentem 90 letnia babcia.
Znawca długo myślał, analizował w głowie zapachy, myślał..... ale po 15 minutach analizy uśmiech zajaśniał na jego zadumanej twarzy i padła odpowiedź:
XIX wieczny kuter rybacki!!
Żona mówi do męża:
- Ale Ty jesteś pierdoła... Jesteś taki pierdoła, że większego na świecie nie ma... Wszystko za co byś się nie wziął, zaraz spierdzielisz. Gdybyś wystartował w konkursie na najgorszego pierdołę, zająłbyś drugie albo trzecie miejsce.
- Dlaczego nie pierwsze?
- Bo taka jesteś pierdoła.
Egzamin na agenta specjalnego. Pierwszy kandydat:
- W pokoju obok siedzi pana dziewczyna. Ma pan tu pistolet. W 30 sekund ma pan ją zabić.
Facet wychodzi, ale po chwili wraca z dziewczyną.
- Niestety nie mogłem tego zrobić. Chyba nie nadaję sie do tej pracy.
Drugi kandydat:
- W pokoju obok siedzi pana narzeczona. Ma pan tu pistolet. W 30 sekund ma pan ją zabić.
Facet wychodzi, ale po chwili wraca ze swoja narzeczoną.
- Niestety nie mogłem tego zrobić. Chyba nie nadaję się do tej pracy.
Trzeci kandydat.
- W pokoju obok siedzi pana żona. Ma pan tu pistolet. W 30 sekund ma pan ją zabić.
Facet wychodzi. Po chwili słychać strzały, a następnie jakieś walenie. 20 sekund później wraca trzeci kandydat:
- Jakiś idiota załadował mi pistolet ślepakami, więc musiałem zatłuc ją krzesłem.
Młode małżeństwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko. Młody żonkoś pyta:
- Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ciąży można czy nie?
Lekarz:
- W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od tyłu bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka.
- A można wiedzieć panie doktorze jak to jest na wilka?
- Leżysz pan koło nory i wyjesz!
Odpowiedz
A tym gorolem w Rybniku był Mierzey Smile
Odpowiedz
Przez grzeczność nie zaprzeczę Tongue
Odpowiedz
Big Grin 
[Obrazek: 2uz9yxu.jpg]
to przyjemne żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi....Big Grin
Odpowiedz
Nie jedna pani tak ma. Smile
Odpowiedz
oj jacky uśmiałem się, samo życie Smile
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
(27.07.2015 14:57:14)peter napisał(a): oj jacky uśmiałem się, samo życie Smile

genau ja ...
samo życie - bo takie mamy klimaty :-)
to przyjemne żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi....Big Grin
Odpowiedz
Pesymista widzi ciemny tunel.
Optymista widzi światełko w tunelu.
Realista widzi światło pociągu.
A maszynista widzi trzech debili na torach.
Firma PFeizer wyprodukowała "pół-Viagrę" - stawać nie staje, ale się w slipach nieźle prezentuje. Wyprodukowała też "super-Viagrę" - staje nawet do własnej żony.
Idzie turysta i patrzy, a tu baca owce wypasa. Turysta mówi do bacy:
- baco, jak wam powiem, ile macie owiec, to dacie mi jedną?
- A dam - mówi baca.
Turysta na to:
- 135.
Baca kiwa głową i mówi:
- zgadza się, owiecka jest wasza.
Turysta bierze jedną sztukę i chce odejść, na co odzywa się baca
- Panocku, a jak wam powiem, kim jesteście, to oddacie mi tę owieckę?
- A oddam - mówi turysta.
Na to baca:
- wyście są ekspert od Macierewicza.
- Zgadza się - mówi turysta - a skąd wiecie baco?!
- Boście psa wzięli - mówi baca.
Trzy fazy otyłości męskiej:
a) nie widać, jak wisi
b) nie widać, jak stoi
c) nie widać kto ciągnie
Koleś cierpiał na bezsenność. Poszedł, więc do lekarza, jak mu doradził kolega.
Spotykają się po paru dniach:
- Hej, i co Ci zalecił lekarz?
- Walnąć sobie pięćdziesiątkę przed snem.
- I co, pomaga?
- Pewnie, wczoraj kładłem się osiem razy.
Odpowiedz