26.07.2024 18:32:53
Może ktoś pinezka oznaczyć gdzie ten lokal? Pierwszy ra slysze o nym.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
|
Słoneczny Brzeg / Слънчев Бряг
|
|
26.07.2024 18:32:53
Może ktoś pinezka oznaczyć gdzie ten lokal? Pierwszy ra slysze o nym.
27.07.2024 13:18:21
27.07.2024 16:35:42
Dzięki.
Chyba dziesiątki razy szedlem obok. Na przelomie sierpnia/września zaglądne
30.07.2024 15:51:04
Witam
Mam kilka pytań odnośnie SB, zzukam kilka dni na nocleg i się zastanawiam, jak to zrobić. Jaki jest koszt parkingu na ulicy za dobę? Czy może lepiej poszukać nocleg poza miastem i dojechać? Czy plażowanie w SB jest bezpłatne (leżaki, parasole)? Jadę na 5 nocy w tym, mamy dwie wycieczki dwudniowe.
01.08.2024 11:16:16
Jaki jest koszt parkingu na ulicy za dobę?
w zależności od parkingu - za darmo do 20 BGN za dobę. Strefa parkowania jest ograniczona główną drogą północ-południe w SB wszystko w stronę morza to strefa parkowania, w stronę lądu parkujesz za darmo - uważaj na znaki zakazu - system odholowania działa szybko i sprawnie. Czy może lepiej poszukać nocleg poza miastem i dojechać? Poza miastem są pola uprawne od strony lądu a od północy góry więc nie znajdziesz nic w SB poza miastem. Ale polecam Ci noclegi w apartamentach i hotelach wzdłuż zewnętrznej drogi SB "obwodnicy". Są tam darmowe parkingi, niższe ceny noclegów, niższe ceny w sklepach w porównaniu z tymi przy linii brzegowej. Czy plażowanie w SB jest bezpłatne (leżaki, parasole)? Plażowanie oczywiście jest płatne w zależności od operatora. Co jakiś czas są FREE ZONE - paski wąskie plaży gdzie możesz rozłożyć się za darmo ze swoim sprzętem.
03.08.2024 05:29:40
@KAJ dziękuję za podpowiedź nocleg znalazłem.
05.08.2024 08:13:14
Takie pytanie mam, znajoma jest teraz w Słonecznym Brzegu i mi mówiła, że w morzu są jakieś małe czarne robaczki gryzące ludzi
Szczerze mówiąc nie spotkałem się jeszcze z czymś takim Ktoś może to potwierdzić... czy ewidentnie znajomej zaszkodziła rakija
05.08.2024 10:31:46
Witam
na początku września mam w planie jechać do Bułgarii samochodem zrobić objazdówkę po wybrzeżu i z racji sentymentu do SB jest plan by tam spędzić 1 noc a że nie byłem tam już kilka lat to chciałbym uzyskać info o aktualnych cenach noclegów tych z gatunku najtańszych i bezpośrednio na miejscu bez bukingów i innych cudów - kilka lat temu bywałem w Rose Vilage i prosto z ulicy kasowali 10-11e od osoby ale to było kilka lat temu zawsze koniec sierpnia a dziś nie wiem . Druga sprawa czy orientuje się ktoś jak wygląda kwestia chodzenia po plaży z detektorem metalu ?
05.08.2024 12:14:02
maxx - tanio można przenocować w prywatnych mieszkaniach, które oferują ludzie na grupach na FB. Ale problemem może być długość pobytu, na jedną noc ciężko będzie coś poza hotelem.
05.08.2024 12:16:23
nie mogę edytować - kontynuując:
najtańsze noclegi jakie widziałem, to koszt od 50e za mieszkanie. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|