Liczba postów: 247
Liczba wątków: 4
Reputacja:
19
Jeśli rozważasz jechać tą drogą to zobacz sobie na stret views w jakim jest stanie i że to tylko droga na mapie a w rzeczywistości pobojowisko bez grama asfaltu, wąska, z dziurami przez górskie przełęczę
pod żadnym pozorem nie jedź tą trasą chyba, że masz terenowy wóz - tylko trasa klasyczna
Liczba postów: 3,831
Liczba wątków: 1
Reputacja:
154
Caciulata i Calimanesti to miejscowości wypoczynkowe i w wakacje jeszcze w dodatku w weekend są tam turyści, którzy jadą głównie samochodami. E81 między Sibiu Pitesti to najwolniejszy odcinek trasy, bo oprócz turystów są górki do przejechania. Można zaplanować ten fragment na rano, po noclegu w Sibiu wtedy dramatu nie powinno być.
Liczba postów: 160
Liczba wątków: 3
Reputacja:
8
Fotografie są z 2021
Nie chce mi się wierzyć, że Google kieruje na polne drogi bez asfaltu mając obok międzynarodową E81
Jak pisałeś, relacja @wojak999 nie potwierdza tych katastroficznych wieści
Zamieszczony na youtube film również.
Może jeszcze ktoś jechał tą drogą i się odezwie
Liczba postów: 43
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
Jechałem w zeszłym roku, jako kawałek pętli Transfogaraska - Transalpina.
Droga nie jest tragiczną ale trzeba uważać, może zdarzyć się sporadycznie dziura lub kamień na drodze, to są jednak góry.
A GM ma swoje wybryki , musiałem z niej skorzystać na Słowacji i poprowadziła mnie w nocy takimi ścieżkami, że żona tylko wzdychała... To nie było pierwszy raz, więc nie używam GM jako nawigacji, tylko informacyjnie do zbadania natężenia ruchu.
Pozdrawiam D+
RO, BG, YUGO, HUN, SK 1974 .... RO,HUN,SK,SRB , BG, EL 2024. Nawigacja Magic Earth
Bądź elegancki i nie zgub się. A jak się zgubisz nadal bądź elegancki.
Liczba postów: 160
Liczba wątków: 3
Reputacja:
8
Kto mi pomoże.
Biorąc pod uwagę remont mostu na Dunaju kiedy lepiej go przekraczać jadąc do Bułgarii ?
W niedzielę koło południa ?
W poniedziałek koło południa ?