Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słoneczny Brzeg - Grand Kamelia
Wiem że w S.B jest mnóstwo hoteli i hotelików, ale ten w którym byłem w tamtym roku jest naprawdę godny polecenia.
A mianowicie hotel Grand Kamelia położony jest bardzo blisko centrum, ale jednak na uboczu w cichej i spokojnej okolicy (oczywiście jak na Słoneczny Brzeg)
google
booking
Obiekt jest zamknięty, darmowe parkingi dookoła hotelu, a gdyby tam brakło miejsca to jest obok plac na którym można postawić samochód (ja tak właśnie zrobiłem)

[Obrazek: DSCN2356.JPG]

W środku są dwa naprawde wypaśne baseny z darmowymi leżakami i barem, plac zabaw dla dzieci i małe boisko do gry w piłkę.
Jeden basen jest głębszy, a drugi z bardzo małym spadem dla dzieci.

[Obrazek: DSCN2415.JPG]

[Obrazek: DSCN2416.JPG]
Nie daleko jest jeden z większych sklepów w S.B o nazwie Mladost.
A ceny też nie są wygórowane, dla przykładu za apartament czteroosobowy z osobną sypialnią i aneksem kuchennym za 9 dni zapłaciłem 1300 zł.
Do morza jest jakieś 800 metrów, ale za to jest cisza i spokój.
Wiem że nie wszystkim Słoneczny Brzeg odpowiada, ale gdyby ktoś się wybierał to z czystym sumieniem mogę polecić.
A gdyby ktoś chciał to mogę również podać namiary na firmę, która zajmuje się wynajmowaniem pokoi nie tylko w S.B.
Firma jest polska, ale ma swoje biura w Bułgarii z polską obsługą.

A tutaj dorzucam link z pokojami z tego hotelu, ale w niższej cenie niż te poprzednie

tutaj

i tutaj
Odpowiedz