Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gdzie jest niedrogo?
Witam.Mam takie pytanie: w którym miasteczku jest względnie tani wypoczynek,tzn.wyżywienie,jak duże są różnice? czy np Burgas to dobry pomysł? chodzi mi oczywiscie o tereny nadmorskie,lipiec lub sierpień! Chcę po prostu pojechać wynająć fajny pokój za 60zł i żywić /śniadanie,kolacja w pokoju robiąc zakupy w markecie/ a obiad w knajpie czy restauracji.Dziękuje za odpowiedzi.Zbyszek
Odpowiedz
Rawda jest tania ale to wieś Smile
Odpowiedz
Pokoj za 60 zł? W lipcu i sierpniu? To raczej nierealne.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
Odpowiedz
na booking jest duży wybór/60zł od osoby,czyli pokój np 3 osobowy 180zł/Pozdrawiam
Odpowiedz
А to calkiem coś innego Smile
Polecam ta strona za Bułgaria:
https://oferti.pochivka.bg/?gclid=Cj0KCQ...BpEALw_wcB
Odpowiedz
Dzięki,wiesz mnie chodzi głównie o to,gdzie jest najtańsze życie,gdzie zjemy obiad niedrogo/max 25zł na osobę/,czy kupimy coś na kolacje w markecie,podobno są duże różnice miedzy miejscowościami.Podoba mi się z youtube np Obzor,ale też podobno tam drożej jak w Warnie kilka razy.Pociągi z Polski nie jeżdżą bezpośrednio,samoloty drogie/kiedy należy rezerwować na wakacje?/,same minusy,a plusy zapewne są,dlatego pisze i pytam tutaj.dzięki za każdą podpowiedź.
Odpowiedz
Naj-lepsze rozwiązanie na dziszejsze czasy to podróż samochodem. Jest sie niezależnym. Możesz zmieniać miejsce pobytu z dnia na dzien. Wszystko zależy jakie macie przyorytety- plażyng glówne, czy zwedzanie. Oprocz miejscowosci które są kurorty typu Złote piaski i Słoneczny brzeg wszędze jest podobne. Ceny nie zależa od miejscowosci, a od lokalu, sieci itd.
Odpowiedz
samochód odpada,wypoczynek ze zwiedzaniem.Czy ceny wyżywienia w kurortach są wyższe czy podobne jak u nas?
Odpowiedz
To zależy gdzie mieszkasz[emoji6]
W Warszawie są inne ceny niż np w Łomży.
A co do BG. to w tym roku byłem w Czernomorcu i Achtopolu i nie było drogo, jeszcze w dodatku mało ludzi, ale to są małe miejscowości, gdzie raczej jeżdżą lokalni turyści

Wysłane przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
każda in formacja cenna,byłem w Czernomorcu  40 lat temu.Jakiś przykład,obiad 2 dania ile kosztuje?
Odpowiedz