Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Macedonia
W Ochrydzie jest fajnie Smile i można skosztować specjalnego gatunku pstrąga z jeziora ochrydzkiego, ma różowe mięso jak łosoś.
Mogę polecić rodzinną knajpkę Brioni, pod koniec deptaka, obok tradycyjna kawiarnia z tradycyjną herbatą w czarkach Wink

https://maps.app.goo.gl/KeSmhVtU2tFJw6sL8
Odpowiedz
Mamy 600m do tej knajpki od naszego lokum... Chyba bedziemy tam stałymi gośćmi Big Grin 
Dzięki za info.
Odpowiedz
Ochryd
Tutaj masz cały wątek do czytania  Big Grin
Odpowiedz
@Masodi tankuj w Macedonii Płn. ile wlezie Smile dla przykładu podam po ile nalewałem diesla w 2. poł. maja 2023:
6,14 zł | Polska
6,27 zł | 1,394 EUR x 4,50 | Słowacja
4,95 zł | 66 RSD x 0,075 | Macedonia Płn.
5,76 zł | 2,45 BGN x 2,35 | Bułgaria
5,58 zł | 1,24 EUR x 4,50 | Chorwacja
... widać po tym gdzie najtaniej Heart  i gdzie najdrożej Angry

Uwaga co do tankowania w Macedonii - lepiej przez zalaniem zawsze zapytać, czy można płacić kartą. Dwa lata temu w Makpetrol w Kumanovie nie przeszedł mi Revolut i Curve. W tym roku w Dojranie przeszedł Revolut.
Odpowiedz
Byłem w Make 4 razy ,hmmm może jakąś relację bym poczynił ,tylko czas muszę znaleźć !
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Odpowiedz
Ja w Make na Magaro Vrah. Widać Jezioro Ohrydzkie i Prespe[img][Obrazek: IMG-20190901-WA0012.jpg][/img]
Odpowiedz
arka, jak wstawiasz fotki to pod postem masz przycisk i z niego korzystaj.
Odpowiedz
Staram sobie przypomnieć jak się fotki wstawia. Coś z Imgurem stało się trudniej ale pewnie coś źle robię!? Ale no ja jakiś przycisk tam przycisnąłem ,że się dodało.
Odpowiedz
Teraz używasz przycisku i wystawiasz seryjnie. Jest prościej.
Odpowiedz
(02-09-2023,09:31:58)dżek napisał(a): Teraz używasz przycisku i wystawiasz seryjnie. Jest prościej.
Jacek ma rację teraz wstawianie fotek jest bardzo prosteSmile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości