Liczba postów: 4,792
Liczba wątków: 4
Reputacja:
70
Osobiście poszedłbym jeszcze raz do laryngologa w Bułgarii, żeby zobaczył te ucho, jeżeli błona się nie zrośnie tylko się podwinie, będziesz miał duże problemy ze słuchem. Miałem też perforację błony bębenkowej więc wiem jak to smakuje. Zdrowia.
Liczba postów: 167
Liczba wątków: 0
Reputacja:
27
Widzę cygańskie wozy. Identyczne, podświetlone stoją koło sceny w Primorsku. Prawie nikt z ich przejeżdzek nie korzystał. Konie nie tyko wieczorem, ale i w dzień w słońcu stały.
Liczba postów: 104
Reputacja:
4
Bulgarius:
Zasiałeś ziarnko niepewności i dzisiaj zadzwoniłem do ubezpieczyciela aby umówił mnie z laryngologiem. Usłyszałem: że najbliższy jest w Burgas, pytam o Słoneczny, tam tylko pomoc szpitalna. Podziękowałem i myślę co dalej. Po chwili, telefon: dr. Pavel będę u Pana za godzinę. Ok. Przyjechał, okazało się, że 14 lat temu też u niego byłem (przyszedłem do niego, jak to Bułgarzy mówią "rostrojstwo", leci że mnie z góry i z dołu. Panie doktorze jutro wieczór bułgarski, jedzenie i picie a ja w kiblu. Popatrzył po pierwsze za mało rakiji, po drugie ty się kładź na leżące, a żona z receptą do apteki. 3 kroplówki i byłem po godzinie jak nowo nagrodzony.) Pamiętał kto mnie do niego przysłał i z jakiego biura podróży. I tym razem pomógł. Po pierwsze mnie uspokoił. Reszta leczenia w Polsce. Jak ktoś ma problem, polecam, przyjmuje na rynku, wejście na przeciwko fontanny, I piętro. Dr. Pavel.
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 4,792
Liczba wątków: 4
Reputacja:
70
Cieszę się, że z uchem ok. Ja miałem sytuację, że syn upadł na mnie i przebił mi błonę bębenkową patyczkiem od lizaka. Udałem się do jednego lekarza - wszystko ok. Dał leki i maści - za tydzień do kontroli. Ale mnie bolało i udałem się na drugi dzień do innego - który mnie opieprzył, że dopiero teraz przychodzę, że błona się podwinęła i się nie zrośnie itp. Dlatego Ci o tym pisałem.
Liczba postów: 104
Reputacja:
4
Caca najlepsza w budce przy rynku, natomiast mule tylko Bella
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka