29.08.2015 15:38:43
(29.08.2015 14:46:52)frytowski napisał(a): Tak, tak...
można też znaleźć takie teksty w sieci:
Premier Donald Tusk zapowiedział w środę podczas otwarcia Forum Ekonomicznego w Krynicy, że rząd będzie dążył do wejścia Polski do strefy euro w 2011 roku.....
Tu nie jest winien internet, ani politycy. Winien jesteś TY, bo podajesz niesprawdzone info, więcej: WAŻNE DLA WSZYSTKICH info.
Każdy może się pomylić, wystarczyło napisać "Sory, pomyliłem się" ale nie, ty ładujesz elaborat...
Zresztą robisz to nie pierwszy raz.
Napisałem przecież, że źródło TVN 24 i oficjalny portal UE oraz słyszałem te info w telewizji a że się nie dogadali i nie wejdzie to w grudniu 2015 tylko w czerwcu 2017 to nie słyszałem i dlatego podałem takie info. Wydaje mi się, że jeżeli czytasz takie info w takich serwisach jak cytowane wyżej to jest prawdziwe i nie trzeba go sprawdzać jeszcze w 10 innych miejscach. Sam jestem bardzo zdziwiony tą informacją i myślę, że nie tylko ja. Tak Marku przyznaję moja informacja prawdopodobnie jest błędna - po przeczytaniu Twojego artykułu. Chociaż wolałbym aby roaming zniknął jak najszybciej z korzyścią dla każdego z nas.