A to mój bułgarski hicior, który co roku przybliża mnie do wyjazdu.
Ten gatunek muzyczny, to Czałga - takie nasze Disco Polo, ale daje powera!!!
|
Muzyka - czego słuchamy, co polecamy.
|
|
A to mój bułgarski hicior, który co roku przybliża mnie do wyjazdu.
16.05.2015 11:41:28
Dla mnie BG to :
Między tym, co słuszne, a tym, co błędne, rozciąga się wielka przestrzeń. Tam się spotkamy.
https://www.facebook.com/bulgaric
16.05.2015 11:53:16
nie ukrywam, że dla mnie fascynujące jest nawoływanie na modlitwę w meczetach, zdarza mi się czasem specjalnie podjechac pod meczet, w Turcji miałem luxus, hotel był 0,5 km od meczetu
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
W owej dyskotece o której ciutkę wcześniej wspominałem w moim drugim poście, no tą przy morzu w Bałcziku usłyszałem też wtedy
hicior tego lata! To była Boni ze swoją piosenką "Poludqvam li" Wtedy to usłyszałem i ujrzałem Ją na takim bolszym telebimiei! Pamiętam,że nie wiem kiedy jak zacząłem wtórować wraz z innymi słowo z piosenki "niaaaaama" Wtedy jeszcze bułgarskiego języka nie trybiłem wcale! Ladies and Gentlemens it's Boni !!!!
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
18.05.2015 01:18:32
Po kolejnym powrocie z BG wojaży, to właściwie byłem już na tyle Bułgarią skażony,że tak mnie naszło do głowy aby po korespondować,poznać sobie z jakąś dorodną bułgarską hubavice przez internet
I odkryłem dwa konkretne sajty do wyrywania lasek! O których już zdążyłem umieścić w B.F.R. Jeszcze wtedy języka bułgarskiego u mnie to ni gu gu było.... Ale.... dla chcącego nic trudnego! Oprócz zwyczajowych pogaduszek "pierdu, pierdu, bla, bla" ... Nowo zapoznane momi4eta/dziewczęta/ zasypywały mnie ogromnym stekiem różnej muzyki spod znaku "Painer TV". .......Raz nawet spodobała mi się Вероника!!!
niedawno druga płyta chorwackiej Manntry wyszła i ją regularnie katuję od 2 tygodni
Arka: bycie niereformowalnym metalem absolutnie nie przeszkadza w słuchaniu czałgi, turbofolku, manele i innych wynalazków a nawet można te obie rzeczy całkiem sprawnie ze sobą połączyć klasyk Valdesa, wersja z blastem
22.05.2015 23:01:15
Wspomniała mi się dzisiaj pewna znajoma Nandy! Dzieliła się chętnie muzyką Bułgarską tyż
Zapuściła mi raz kiedyś całkiem spoko klip jak ten: OOOO też takim czymś raz mnie poczęstowała! Też całkiem nie złe?!
23.05.2015 00:24:26
kilka lat temu toto doprowadzło mnie do ekstazy na plaży
https://www.youtube.com/watch?v=1O3cYYuya0s |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Cały ten szpej i inne graty pomocne w podróżowaniu-łażeniu. Co polecamy. | arka | 46 | 2,700 |
28.04.2024 22:55:16 Ostatni post: arka |
|
| Muzyka - czego słuchamy, co polecamy.Tylko Muzyka Bałkańska!!! | arka | 195 | 113,787 |
26.09.2021 17:21:41 Ostatni post: dżek |
|