Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szabla i okolice / Шабла
[Obrazek: bOhlf1d.jpg]

Taka se fotoczka typu "bo nic innego nie było do focenia" ......

[Obrazek: 93sLu3A.jpg]

Same jeziorko położone jest przy samym morzu.

[Obrazek: ptlseGR.jpg]

Nooooo na ostatnich fotach pogoda nie była jeszcze tak skaszaniona! Następnym razem pokażę jak tam dmuchało od morza! Będzie jeszcze kawalątek okolicy ale i też rozbujane morzysko! A terazzzz pójdę się cieszyć swym Ricoh GR :-p
Cool Cool Cool
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Odpowiedz
ja tam lubię ciszę i spokój i bardzo mi się te pustki podobają Big Grin
Odpowiedz
(24.11.2015 22:25:59)sproket napisał(a): ja tam lubię ciszę i spokój i bardzo mi się te pustki podobają Big Grin

Sproket .... Jeśli tak to Te miejsce owo to jak by dla Ciebie! Full zadupie prosto. Cisza taka,że mnie w głowie dziwnie było Confused At At At At At
Odpowiedz
(24.11.2015 23:48:15)arka napisał(a):
(24.11.2015 22:25:59)sproket napisał(a): ja tam lubię ciszę i spokój i bardzo mi się te pustki podobają Big Grin

Sproket .... Jeśli tak to Te miejsce owo to jak by dla Ciebie! Full zadupie prosto. Cisza taka,że mnie w głowie dziwnie było Confused  At  At  At  At  At

nie przyuważyłeś czy może nie wyprzedawali tam jakichś chałup za bezcen, jak parę lat temu w tej wiosce harleyowców w bikowie koło nowej zagory? Tongue
Odpowiedz
(25.11.2015 00:05:22)sproket napisał(a):
(24.11.2015 23:48:15)arka napisał(a):

Sproket .... Jeśli tak to Te miejsce owo to jak by dla Ciebie! Full zadupie prosto. Cisza taka,że mnie w głowie dziwnie było Confused  At  At  At  At  At

nie przyuważyłeś czy może nie wyprzedawali tam jakichś chałup za bezcen, jak parę lat temu w tej wiosce harleyowców w bikowie koło nowej zagory? Tongue

Wtedy nie interesowałem się nabywaniem jakiegokolwiek nabytku,to nie powiem ...
Odpowiedz
Witajcie z wieczora po serialu(jaki by to nie był)

Miałem Wam opisać co robić na tym campingu kiedy pogoda nie za bardzo! No jak pada to pada,można siedzieć gdzie kto chce! Knajpa albo owa campingowa budeczka.
W owym czasie na szczęście nie było jakiegoś załamania pogody ale no nie zawsze było "żarówiaście" ! Takie campingi jak to w/w mają różną dynamikę! Może być spokojnie lub imprezowo. Wszystko zależy na kogo się napatoczymy. W moim przypadku to było wtedy spokojnie,aż za bardzo! Można było ładować akumulatory bez zakłóceń. Bardzo dobry klimat dla rekonwalescentów! Mi po kilku dniach było jak by nie swojo od tej tiszyny .... Jak bym tkwił któryś dzień w zen-do i napastowały moją psychikę sfory przeróżnych "witarków". Co tam gadać po prostu odezwał się może u mnie syndrom mieszczucha?!

No ok coś by pokazać by wypadało gdzie robiłem sobie spacerki kiedy pogoda była nie adekwatna!

[Obrazek: SKpzODf.jpg]

[Obrazek: BVWnqC7.jpg]

[Obrazek: JGYjh2b.jpg]
Odpowiedz
W ogóle okolica była zupełnie wyludniona!

[Obrazek: x042YPB.jpg]

[Obrazek: se4kzXm.jpg]     Tutaj na foteczce widać jak mech rozłazi się dosłownie wszędzie! Ponoć jest to oznaką bardzo czystego powietrza!

[Obrazek: JnM3zOh.jpg]
Odpowiedz
[Obrazek: 4vUx6P7.jpg]

A w tym budynku to nawet knajpa działała!

[Obrazek: jez7hKI.jpg]

[Obrazek: lNIuqEN.jpg]
Odpowiedz
Okolica wokół wyglądała jak opuszczone górnicze miasteczko gdzie o wydobyciu złota dawno zapomnieli!

No to jeszcze luknijmy sobie na koniec tej mojej przy nudnawej pisaniny na lekko wzburzone Morze Czarne  Cool

[Obrazek: ny576rc.jpg]

[Obrazek: 2010_0913fotki_2010ccc0689.jpg]

[Obrazek: ft3YC3V.jpg]

[Obrazek: XaBnKyt.jpg]
Odpowiedz
[Obrazek: jxdfPBd.jpg]

[Obrazek: IMWhVzX.jpg]

No i tym akcentem wypadało by już zakończyć moje opowiastki o smętnej okolicy w pobliżu Szabli   Shy  Shy  Shy

Dziękuję za uwagę!

[Obrazek: J54RO7S.jpg]
Odpowiedz