Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muzyka - czego słuchamy, co polecamy.
(21.03.2016 00:59:57)sproket napisał(a): weź nie strasz ludzi po nocach Big Grin
... to, to jeszcze nic. Mój komputer do teraz nie może dojść do siebie po tym jak Peter za-akcentował swoją obecność w temacie Confused
Do tej pory jak wchodzę na youtube, to czasami wyrzuca mi, "wiadomo co a czego nazwy nie wymówię", na pierwszym miejscu Angry
Odpowiedz
o masz, po takim czasie czyszczenie przeglądarki, ciasteczek i flasha nic nie daje?

Odpowiedz
(21.03.2016 01:09:05)wolffer napisał(a):
(21.03.2016 00:59:57)sproket napisał(a): weź nie strasz ludzi po nocach Big Grin  
... to, to jeszcze nic. Mój komputer do teraz nie może dojść do siebie po tym jak Peter za-akcentował swoją obecność w temacie  Confused
Do tej pory jak wchodzę na youtube, to czasami wyrzuca mi, "wiadomo co a czego nazwy nie wymówię", na pierwszym miejscu  Angry

Straszydło,ze aż nie do wiary Confused Confused Confused
Арка беееее .... зашто ми не вдигаш ?! :-)))))
Odpowiedz
Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin

Odpowiedz
(21.03.2016 10:43:29)arka napisał(a):
(21.03.2016 01:09:05)wolffer napisał(a):
... to, to jeszcze nic. Mój komputer do teraz nie może dojść do siebie po tym jak Peter za-akcentował swoją obecność w temacie  Confused
Do tej pory jak wchodzę na youtube, to czasami wyrzuca mi, "wiadomo co a czego nazwy nie wymówię", na pierwszym miejscu  Angry

Straszydło,ze aż nie do wiary Confused  Confused  Confused

nie no... całkiem spoko, ale tylko do momentu, w którym nie zacznie śpiewać Tongue
Odpowiedz
Odpowiedz
Dziewczyny do fryzjera pojechały a peter na cały regulator jedzie z odkurzaczem i Faith No More, jest moc
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda”
Odpowiedz
Fajny odkurzacz z odtwarzaczem Smile
Odpowiedz

Odpowiedz
Odpowiedz