20.07.2016 19:57:03
Chyba przeprosimy się z samochodem, trudno przepadną bilety do BG z Wizz Air, ale przynajmniej będzie czym wrócić.
|
Samolotem do Bułgarii - informacje ogólne, ceny biletów, dojazd z lotniska
|
|
20.07.2016 19:57:03
Chyba przeprosimy się z samochodem, trudno przepadną bilety do BG z Wizz Air, ale przynajmniej będzie czym wrócić.
20.07.2016 20:04:35
no nie mów, że poza "naszym" small planet też wizz air wysiada ? Co prawda wiadomo, że jest to jedna z tzw. tanich linii, ale chyba do tej pory była w miarę uznawana. Przynajmniej nie słyszałem o jakichkolwiek większych wpadkach.
ew-cia pisze,że do Bułgarii ma bilety z Wizzair, który nie zawodzi, a powrót ma z innych linii - i "dzięki nim" nie ma czym wrócić
20.07.2016 20:25:12
(20.07.2016 20:04:35)wolffer napisał(a): no nie mów, że poza "naszym" small planet też wizz air wysiada ? Co prawda wiadomo, że jest to jedna z tzw. tanich linii, ale chyba do tej pory była w miarę uznawana. Przynajmniej nie słyszałem o jakichkolwiek większych wpadkach. Do Wizz Air nic nie mam, z tego co wiem latają i to dość sprawnie. Tylko co mi z biletów Wizz Air do Bułgarii, jak nie mam powrotu. Są bilety np. na linię Air Serbia - z Warny do Warszawy z przesiadką w Belgradzie, ale cena to minimum 850,- zł za osobę x 2 osoby = 1700,- zł. Można i przez Wiedeń - ale to już ok. 1800 zł od osoby. Niby są jeszcze czartery, ale na ogół sprzedają bilety w dwie strony tylko r.pl ma w ofercie bilety w jedną stronę. Ale czartery latają w piątki, do Warszawy ok. 10:00 a miał być powrót w poniedziałek i szkoda tych trzech dni...
20.07.2016 20:37:12
no tak, załapałem
21.07.2016 21:20:05
Wolfer mam taki sam problem jak na razie to zmienili tylko godziny. Wylot do Burgas wcześniej to nawet dobrze ale wcześniejszy powrót to lekka przesada. Na szczęście wypoczynek w Rawdzie więc do lotniska blisko.
21.07.2016 22:24:01
(20.07.2016 20:25:12)ew-cia napisał(a):(20.07.2016 20:04:35)wolffer napisał(a): no nie mów, że poza "naszym" small planet też wizz air wysiada ? Co prawda wiadomo, że jest to jedna z tzw. tanich linii, ale chyba do tej pory była w miarę uznawana. Przynajmniej nie słyszałem o jakichkolwiek większych wpadkach. Będa wracal do Polski na początku wrzesznia- moge zabrać 2 os.
"In vino veritas, in aqua sanitas"
bateniki - Dziękuję bardzo za informację. Jeżeli nie znajdziemy jakiegoś sensownego rozwiązania - to się skontaktuję. Jeszcze raz dzięki!
23.07.2016 20:31:14
Witam.
18 lipca wracałem z Burgas do Lublina- Smallplanet, samolot opóźniony o ponad 5 godzin /planowany przylot 14:20, faktyczny 19:26/. Na lotnisku małżonka dostała wizytówkę od "Nie-Lot.pl" po kontakcie telefonicznym i objaśnieniu przysługujących mi praw oraz podaniu e-maila dostałem wiadomość od www.nofly.pl wraz z 5 załącznikami odnośnie złożenia reklamacji / 6 osób x 250 E minus opłata 20% powiększona o VAT 23 % czyli ok 369 E pobierana wyłącznie po otrzymaniu kwoty odszkodowania/ . Moje pytanie brzmi - czy spotkaliście się z nofly.pl , - co o tym sądzicie, Może ktoś z forumowiczów leciał jeszcze tym lotem, w takim wypadku proszę o kontakt mariuszcyran.piw@wp.pl - a tak na marginesie - nie zrazi nas to przed następny wyjazdem do BG i na pewno do Primorska
23.07.2016 20:34:22
nie działaj przez pośredników, w necie jest sporo informacji jak to zrobić samemu, zaoszczędzisz prowizję
ja po powrocie tak zrobię na lot do i zakładam że powrotny będzie też reklamowany
ks. Tischner
„Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda” |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|