Liczba postów: 20
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Nu zobaczyć tam specjalnie nie ma co . zjeść pielmieni - owszem . wypić - też . bardzo smacznie i bardzo tanio . Dla mnie głównie liczy się prościutka i szybka droga przez Rumunię . Bez gór i serpentyn . stosunkowo nie wielki ruch , nu i uwielbiam te ich drogi na 1,5 pasa
Liczba postów: 175
Reputacja:
17
Nie wiem jak mozna napisac ze na terenach bylej RP czy na Ukrainie nie ma co zwiedzac ? Od Lwowa do Czerniowiec kazde miasto ,miasteczko jest godne zatrzymania. Jak mozna nie byc na cmentarzu Luczakowskim , nie zapalic lampki na cmentarzu Orlant ? Zaleszczyki ,niestety juz z nowym mostem to nasza historia. Niestety obecnie Ukraina jest krajem w ktorym wszystko moze sie zdarzyc ? Chamska drogowka mowi do Polakow jak nie macie pieniedzy na lapowki to nie przyjezdzajcie na Ukraine ?
Liczba postów: 90
Reputacja:
1
Witaj Andrzej.Czy może orientujesz się jak wygląda sprawa zwierząt,czy na granicy są problemy gdy jedzie z nami
nieduży psiak i jakich papierów wymagają?
Liczba postów: 16
Reputacja:
0
Hej,
Czy ktoś z Was miał okazję lub rozważał opcję przejazdu przez Mołdawię? PL-Ukraina-Mołdawia-Rumunia-Bułgaria.
Jakieś ciekawe fakty lub przemyślenia?
Dzięki za wszelkie info,
Jacek
Liczba postów: 14,443
Liczba wątków: 28
Reputacja:
407
Mam to w planach na następne wakacje. Się zobaczy. Mołdawia kusi...
Liczba postów: 16
Reputacja:
0
Nam póki co wyszło na obecne. Ambicją byłoby dojechanie z KRK bezpośrednio do Kiszyniowa. Kilometrowo/czasowo wygląda obiecująco, zobaczymy co z tego wyjdzie przy głębszej analizie.
J